Eddig nem látott képek kerültek elő Latinovits Zoltánról és Ruttkai Éváról

Forrás: MaNDA -
Latinovits Zoltán Ruttkai Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem látott képek kerültek elő Latinovits Zoltánról és Ruttkai Éváról. Egy ismeretlen az Országos Színháztörténeti Múzeumnak küldte el a fotókat. 

"Feladó nélkül érkezett egy csomag, amelyben Ruttkai Éváról kaptunk rengeteg fotót. Mivel a csomagon nem volt feladó, ezért Kedves Ismeretlen Adományozó ezúton szeretnénk megköszönni az Intézet nevében az értékes fotókat" - írja Facebook-oldalán a múzeum.

Meghalt Dukay Nagy Ádám író, költőhttp://www.life.hu/kult/20170623-meghalt-dukay-nagy-adam-iro-kolto.htmlJúnius 21-én meghalt Dukay Nagy Ádám költő, író. A hírt a barátai közölték a közösségi oldalon. Kult--Kis emberek lapulnak az ételek között: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170622-aprocska-emberek-lapulnak-mindenhol.htmlEz a világ egyik legviccesebb fotósorozata: nem is gondolnánk, hogy az aprócska emberek milyen jól szórakoznak a maguk mikroszkopikus világukban. Kult--Elhunyt Ezüst György, festőművész http://www.life.hu/kult/20170622-eletet-vesztette-ezust-gyorgy-festomuvesz.html83 éves korában elhunyt Ezüst György, híres magyar festőművész. A művészvilág és az ország fájdalommal búcsúzik tőle.Kult--Pine-up stílusban ábrázolták a férfiakat - Fotók! (18+)http://www.life.hu/kult/20170621-pine-up-stilusban-abrazoltak-a-ferfiakat.htmlA pine-up stílus a nők sajátja, de Paul Richmond művész gondolt egyet, és férfiakat helyezett ebbe a szerepkörbe. Íme, a végeredmény. Kult--Bizarr sorozat: 4 évig nem dobta ki a szemetét, fotósorozatot csinált belőlehttp://www.life.hu/kult/20170621-4-evig-nem-dobta-ki-a-szemetet-fotosorozatot-csinalt-belole.htmlAntoine Repessé fényképész úgy döntött, nem dobja ki az újrahasznosítható szemetét. 4 évig gyűjtögette azokat, amiket mások a kukába hajítanak, végül pedig egy erőteljes fotósorozatot készített a felhalmozott hulladékból. Kult--Gyászhír! Meghalt Prodigyhttp://www.life.hu/kult/20170621-meghalt-prodigy.html42 éves korában meghalt Prodigy, a Mobb Deep tagja. Halálhírét a rapper szóvivője erősítette meg a Pitchforknak kedden. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.