Tűz miatt 22 ezer nézőt evakuáltak egy barcelonai fesztiválról

fesztivál tűz Barcelona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonkétezer nézőt evakuáltak szombat éjjel egy barcelonai zenei fesztiválról, mert kigyulladt egy színpad - adta hírül a helyi tűzoltóság.

Sérülésről nem érkezett hír. A tűz a hangfalaktól terjedt szét a színpadon, és olyan gyorsan, hogy az emelvényhez közel állók rohanva menekültek el. Az első vizsgálat alapján a tűzért a pirotechnikai személyzet tehető felelőssé.

Két fellépő is lemondta az idei Sziget Fesztiválos szerepléséthttp://www.life.hu/kult/20170729-ket-fellepo-sem-jon-a-sziget-fesztivalra-visszamondtak.htmlHamarosan kezdődik az idei Sziget Fesztivál és több ezer ember várja, hogy végre világsztárok hosszú sorát láthassa. Ketten azonban mégsem lépnek fel... KultOrigoA vizes vb sportolóinak legviccesebb pillanatai: Galéria!http://www.life.hu/kult/20170729-ezek-a-vizes-vb-legviccesebb-pillanatai.htmlA vizes világbajnokság nem vicc, mégis vannak olyan pillanatai, amelyeken nem lehet nem nevetni. Kult--Bejelentették az MTV Video Music Awards jelöltjeithttp://www.life.hu/kult/20170728-bejelentettek-az-mtv-video-music-awards-jeloltjei.htmlAz MTV idén egyedülálló módon Instagram élő videóban jelentette be az MTV Video Music Awards jelöltjeit. A legtöbb jelölést Kendrick Lamar zsebelte be "HUMBLE" című videójáért, míg a The Weeknd öt szobrocskára esélyes. Kult--Visszatér a Hé, Arnold! mese - Itt az első előzeteshttp://www.life.hu/kult/20170722-he-arnold-elso-elozetese.htmlTavaly nyáron jelentették be, hogy visszatér az egyik kedvenc mese a 90-es évekből, a Hé, Arndold! Íme, megjött az első előzetes, amit nem lehet nem megkönnyezni. KultOrigo50 éves a brit macsó: Jason Statham legemlékezetesebb filmszerepeihttp://www.life.hu/kult/20170725-jason-statham-legemlekezetesebb-filmszerepei.htmlBizony, a mai napon már a mindig fitt, kőkemény arcélű és borostájú brit akciósztár is betölti az 50. életévét, mi pedig ebből az alkalomból sorra vettük az egymásra a legtöbb esetben meglehetősen hasonlító, a karrierje szempontjából meghatározó mozis karaktereit. KultOrigoElhunyt Abby Nicole énekesnő: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/kult/20170726-elhunyt-abby-nicole-enekesno-autobalesetet-szenvedett.htmlFellépése után szenvedett autóbalesetet a fiatal énekesnő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.