Sam Shepard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön meghalt Sam Shepard amerikai színész és drámaíró – közölte a család az AP hírügynökséggel. A 73 éves művészt kentuckyi otthonában érte a halál.

Shepardot Magyarországon leginkább filmes alakításai által ismerjük - például Oscarra jelölték a legjobb férfi mellékszerepért az 1983-as Az igazak című filmben nyújtott alakításáért, Chuck Yeager eljátszásáért. Az Egyesült Államokban a Broadway egyik meghatározó figurája volt, a Buried Child című darabért 1979-ben Pulitzer-díjat is kapott.

Forrás: Thinkstock

Gryllus Dorka éveket öregített az arcánhttp://www.life.hu/kult/20170730-gryllus-dorka-eveket-oregitett-az-arcan-egy-szerep-kedveert.htmlA szép színésznő külseje teljesen megváltozott... KultFotó: Margitay Klára/Life.huArnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170730-arnold-schwarzenegger-70-eves.htmlArnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeiSzinte hihetetlen, de a még most is látványosan jó formában lévő Schwarzi a mai napon bizonybetölti a hetedik X-et - mi pedig a legemlékezetesebb moziszerepeit összegyűjtve ünnepeljükezt a jeles eseményt. Kult--Meghalt John Heard, a Reszkessetek betörők sztárjahttp://www.life.hu/kult/20170722-meghalt-john-heard.htmlMeghalt pénteken a 80-as és 90-es évek filmjeinek kedvelt sztárja, John Heard - írja a TMZ. Kult--Elhunyt Anne Golon, az Angelique-regények szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20170716-elhunyt-anne-golon-az-angelique-regenyek-szerzoje.htmlElhunyt 95 évesen Anne Golon, a 17. században játszódó Angelique-regények szerzője. A francia írónő pénteken halt meg Versailles-ben.Kult--Elhunyt Abby Nicole énekesnő: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/kult/20170726-elhunyt-abby-nicole-enekesno-autobalesetet-szenvedett.htmlFellépése után szenvedett autóbalesetet a fiatal énekesnő. Kult--Autóbalesetben meghalt Dave Z., zenészhttp://www.life.hu/kult/20170716-autobalesetben-meghalt-dave-z-zenesz.htmlA Russell Allen által vezetett Adrenaline Mob busza defektet kapott, és az országút szélén állt, amikor egy lesodródó kamion belehajtott. A buszban kilencen tartózkodtak, közülük hatan kórházba kerültek, Dave Z., meghalt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.