A szólókarrierjének 15. évfordulóját ünneplő énekesnő az idei nyarat is főként koncertezéssel tölti, és amikor csak tudja, magával viszi a kisfiát, aki tiszteletbeli bandatag, és egyben édesanyja legnagyobb kritikusa is.

Nem mindig könnyű a zenész gyerekek élete, rajongott szüleik nem szokványos ritmusban és közegben töltik a mindennapjaikat, aminek az elfogadásához és élvezetéhez nem kevés kurázsi kell egy pici gyerek részéről. Zsédenyi Adrienn kisfia, Nimród, azonban örökölte édesanyja vagányságát, és remekül érzi magát a zenekar közelében, legyen szó éjszakai próbákról, koncertről, vagy turnébuszban alvásról. Nem véletlen, hogy ma már a zenésztársak is tiszteletbeli bandatagként kezelik, ő pedig büszkén viseli az I'm with the band (A bandával vagyok) feliratú kabátját.

Zséda és kisfiaForrás: Life.hu

Nimród egyébként nemcsak élvezi az anyukája munkájával járó különleges körülményeket és a zenészek társaságát, hanem sokszor véleményezi is a produkciót. „Nimród ugyan még csak 10 éves, nagyon jó szeme van sok mindenhez.

Rengeteg élményt magába szippant a világból, egész más dolgokat vesz észre, más nézőpontjai vannak, mint nekem.  

Ezért nagyon is számít a véleménye" – meséli Zséda, aki jelenleg élete egyik legfontosabb koncertjére készül, ami augusztus 12-én lesz a Budapest Parkban.