Ez volt Pink különleges kérése a Sziget szervezőitől

Sziget 2017 zene fesztivál kés kérés Pink kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok különleges kéréseit teljesíteni idehaza néha nem egyszerű feladat. Pink kérését nem volt nehéz tiszteletben tartaniuk a Sziget Fesztivál szervezőinek, ám mindenki meglepődött, amikor meghallották, milyen feltételek mellett lesz hajlandó belépni az öltözőjébe a világsztár. 

Kádár Tamás nemcsak Pink különleges óhajájról mesélt a Life.hu-nak, hanem azt is elárulta, miként tevődik össze idén egy ekkora horderejű fesztivál költségvetésének.

Pink lesz a 2017-es Sziget egyik sztárfellépője Forrás: MTI/Georgios Kefalas

Hogy miért is fontos ez Pinknek? Az alábbi videóból megtudhatod:

Bejelentették az MTV Video Music Awards jelöltjeithttp://www.life.hu/kult/20170728-bejelentettek-az-mtv-video-music-awards-jeloltjei.htmlAz MTV idén egyedülálló módon Instagram élő videóban jelentette be az MTV Video Music Awards jelöltjeit. A legtöbb jelölést Kendrick Lamar zsebelte be "HUMBLE" című videójáért, míg a The Weeknd öt szobrocskára esélyes. Kult--50 éves a brit macsó: Jason Statham legemlékezetesebb filmszerepeihttp://www.life.hu/kult/20170725-jason-statham-legemlekezetesebb-filmszerepei.htmlBizony, a mai napon már a mindig fitt, kőkemény arcélű és borostájú brit akciósztár is betölti az 50. életévét, mi pedig ebből az alkalomból sorra vettük az egymásra a legtöbb esetben meglehetősen hasonlító, a karrierje szempontjából meghatározó mozis karaktereit. KultOrigo19 érdekesség Pókemberről és a legújabb filmjérőlhttp://www.life.hu/kult/20170720-19-erdekesseg-pokemberrol-es-a-legujabb-filmrol.htmlMár látható a mozikban a Pókember: Hazatérés, ami az egyik legnépszerűbb szuperhős karakterét helyezi teljesen új filmes alapokra. Ebből az alkalomból pedig kicsit utánajártunk Pókembernek, és a legújabb mozifilmje kulisszatitkainak is. Kult--Harrison Ford 75 éves: egy páratlan karrier legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170711-harrison-ford-75-eves.htmlA mai napon ünnepli a 75. születésnapját az a színész, akit választottak már meg minden idők legnagyobb mozisztárjának, aki eljátszott a filmtörténet legikonikusabb figurái közül hármat is, és akinek a pályafutása immár hatodik évtizede tart, nem csökkenő lendülettel. Harrison Fordot a jubileumi alkalomból a legjelentősebb szerepeinek felidézésével köszöntjük. KultOrigoVin Diesel 50 éveshttp://www.life.hu/kult/20170718-vin-diesel-50-eves-szuletesnapja-van.htmlFélévszázados, jubileumi születésnapját ünnepli ma Vin Diesel, akit legtöbbször kopasz fejjel, ujjatlan pólóban akciózva láthattunk a filmvásznon - de akadnak azért más jellegű szerepei is a karrierjében, mint ahogyan az a jeles alkalomra született válogatásunkból ki is derül. Kult--Amikor a csajok a keményebbek: ők a filmvászon legvagányabb akcióhősnőihttp://www.life.hu/kult/20170613-akciohosnok-a-filmvasznon.htmlMár látható a mozikban a Wonder Woman, amelyben Gal Gadot amazon hercegnőként jár élen a harcban és az akciózásban az első világháború idején, gyakran saját kezével megóvva a (szeretett) férfiakat. Ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük azon nőtársait, akik szinték emlékezetes és emblematikus módon kalandoztak a filmvásznon. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.