A legendás Elemi ösztön című film idén lett 25 éves. A kerek évforduló alkalmából Sharon Stone egy rövid kisvideót osztott meg a közösségi oldalán. 

Az 1992-es film eredeti női főszerepét nem Shaton Stone kapta volna, hanem Kim Basinger, aki azonban visszautasította a lehetőséget. Így esett a választás a szőke szépségre, aki egy olyan filmben játszthatott, mely elképesztően nagy port kavart. 

Michael Douglas és Sharon Stone az Elemi ösztön című filmbenForrás: InterCom

Még meg sem jelent, máris hatalmas visszhangja lett, ugyanis abban az időben még nem volt szokás ilyen nyíltan ábrázolni a szexualitást és az erőszakot sem a filmvásznakon. A film ellen tiltakoztak a homoszexuálisak jogait védő szervezetek is, hiszen szerepe szerint Stone egy biszexuális, antiszociális nőt alakított. 

Mégis elsöprő siker lett belőle, ennek pedig már 25 éve. A kerek alkalomra Sharon egy különleges videót tett közzé az Instagramján. Elképesztő, hogy a szőke sztár milyen fantasztikusan szép volt. 

#BasicInstinct audition tape for #WaybackWednesday

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

 

40 feletti sztárok, akik még mindig jól néznek ki bikiniben - Fotók
Mindegy, mivel foglalkoznak, a legnagyobb sztároknak bizony nagyon oda kell figyelniük az alakjukra! A modellek, az énekesnők és a színésznők felé is elvárás, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák. Ők pedig nem tehetnek mást, minthogy folyamatosan edzenek, diétáznak azért, hogy alakjuk mindig kifogástalan legyen. Cindy Crawford, Halle Berry vagy éppen Jennifer Lopez csak néhány név azok közül a sztárok közül, akik 40 felett is jól néznek ki.