Hugh Hefner, a Playboy alapítója, amerikai sajtómágnás szerdán hunyt el Los Angeles-i otthonában. Holttestét halála másnapján szállították el a Playboy Mansionből, családja jelenlétében.

Hefner 91 éves korában hunyt el, természetes okok vezettek a halálához. A Playboy-pápa testét szeptember 28-án szállították el otthonából, amit 2016 nyarán már eladott, de azzal a feltétellel, hogy haláláig a házban maradhat.

Hugh Hefner végleg elhagyja a Playboy MansiontForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl

A holttestet szállító hosszú, fekete kocsit második felesége és fia kísérte egy külön autóval. Lánya, talpig feketében a villa előtt felsorakozó rendőrökkel beszélt.

A volánnál Kimberly Conrad, Hefner második felesége, mellette közös fiuk, Marston Hefner (a hátsó ülésen valószínűleg Kimberly anyja látható)Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl

Hefner végső nyughelye Merilyn Monroe mellett lesz, a sírhelyet már nyolc évvel ezelőtt megvette magának. Monroe és Hefner között különleges kapcsolat volt, a színésznő segített beindítani a Playboyt, ő volt az első szám címlapján.