zene Underground Cseh Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Tamás egyik dalának hőse, Benke László 74 éves volt.

A 24.hu számolt be a szomorú hírről, miszerint elhunyt Benke László, a nyolcvanak évek underground művészeti mozgalmainak népszerű alakja. A portál szerint a Cseh Tamás Archivum a Facebookon osztott meg egy dalt az elhunyt emlékére.

Meghalt Wayne Cochranhttp://www.life.hu/kult/20171129-meghalt-wayne-cochran-zenesz.htmlHosszas betegeskedés után elhunyt a híres zenész, Wayne Cochran. Kult--Eltemették az AC/DC alapítóját, Malcolm Youngothttp://www.life.hu/kult/20171128-eltemettek-malcolm-youngot.htmlNovember 18-án, 64 éves korában hunyt el családja körében Malcolm Young, az AC/DC egyik alapítója. Temetését szűk körben tartották. Kult--Elhunyt Julio Oscar Mechoso, színész http://www.life.hu/kult/20171128-eletet-vesztette-julio-oscar-mechoso.html62 éves korában életét vesztette a híres színész, Julio Oscar Mechoso. A fél világ búcsúzik most tőle. Kult--Falusi Mariann sírva fakadt, mikor meghallotta dalát az Álomutazóban: videóhttp://www.life.hu/kult/20171128-falusi-mariann-sirva-fakadt-mikor-meghallotta-dalat-az-alomutazoban.htmlFalusi Mariann az Álomutazó című mesemusical egyik leghálásabb feladatát kapta, ő az idilli álmok készítője, ehhez pedig gyönyörű dalt írt karakterének a zeneszerző. Az énekesnő ahogy meghallotta a dalt, egyből elsírta magát. KultOrigo4+1 színész, akik Kanadából törtek a csúcsrahttp://www.life.hu/kult/20171123-szineszek-akik-kanadabol-tortek-a-csucsra.htmlMi a közös Jim Carrey-ben, Stana Katicban, Keanu Reevesben, Nina Dobrevben és Ryan Goslingban? Mind sikeresek, dögösek, színészek és Kanadából származnak. Vajon a jégkorongnak, a juharszirupnak és a fánknak köszönhetik sikereiket? Összeállításunkból most kiderül, hogyan tudtak kanadai sztárjaink Hollywoodban is a csúcsra törni. KultOrigoÍgy készült a Valami Amerika 3: exkluzív fotók és videóhttp://www.life.hu/kult/20171127-igy-keszult-a-valami-amerika-3.htmlMár nem kell olyan sokat várni, hogy a mozikba kerüljön a Valami Amerika 3. része. Február 18-tól mindenki megnézheti a három balek testvér újabb kalandjait. KultOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.