Rémisztő karácsonyi videó került elő Hitlerről

karácsony videó Hitler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy videó, amely 1933 és 1940 között készült a náci Németországban. A felvételen az látható, miként is illesztették bele a karácsonyi ünnepet a hitleri propagandába.

Rémisztő felvételt ásott elő a DailyStar, a lap egy régi videón mutatja be, hogyan is nézett ki a karácsony a náci Németországban. A kisfilmen feltűnik a gyermekekkel vidáman csevegő Adolf Hitler, aki egy kutyát is megsimogat. Felfedezhető még a videón Joseph Göbbels és Hermann Göring is, utóbbi az ünnep alkalmából épp egy harci sisakot tesz egy kisfiú fejére.

Múlt és jelen olvad össze ezeken a csodás ünnepi fotókonhttp://www.life.hu/kult/20171208-mult-es-jelen-olvad-ossze-ezeken-a-csodas-unnepi-fotokon-galeria.htmlMindig nagyon érdekesek a múlt és jelen fotóiból készült montázsok, de a következők egészen különlegesek: a karácsony hangulata elevenedik meg rajtuk. Kult--79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--80 éves Hollywood aerobik-királynője: Jane Fonda karrierjének legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20171220-jane-fonda-karrierjenek-legfontosabb-szerepei.htmlMa ünnepli jubileumi, nyolcvanadik születésnapját az a színésznő, aki híres művészdinasztia tagjaként a szexszimbólumtól az Oscar-díjas alakításig szinte mindent eljátszott a karrierje során, és még egy szabadidősport is miatta lett népszerű világszerte. Jane Fondát a jeles alkalomból a legemlékezetesebb szerepeinek videós összeállításával köszöntjük. Kult--Sztárok, akik karácsonykor haltak meg http://www.life.hu/kult/20171220-5-sztar-akik-karacsonykor-haltak-meg.htmlA karácsony a szeretet ünnepe, de sajnos ez nem jelenti azt, hogy a halál ilyenkor nem kopogtat be senkihez. A világsztárokat sem kerüli el. KultOrigo"Ha nagy leszek, Mária hercegnő leszek" - A diótörő karácsonyi varázsahttp://www.life.hu/kult/20171217-a-diotoro-karacsonyi-varazsa.htmlNincs karácsony Kevin, az Igazából szerelem, a bejgli, az angyalkás díszek, a szaloncukor, a habkarika, a csillagszóró nélkül. A sor persze végtelenségig bővíthető, de nálam van egy tétel, ami nem maradhat ki a listából, ez pedig A diótörő. Csajkovszkij utolsó színpadi műve, pont azt hozza vissza az adventi időszakba, ami az elmúlt évtizedekben kikopott az életünkből: az ünnep varázsát. KultOrigoUrmai Gabriella: Sokan szeretnének fülön csípni, de én élettolvaj vagyokhttp://www.life.hu/kult/20171219-urmai-gabriella-kilepokartya-cimu-konyve-interju.htmlDolgozó nő, anya, feleség. Számos nő él a környezetünkben, akire illik legalább az egyik jelező, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ismeri önmagát és a vágyait. Urmai Gabriella Kilépőkártya című kötete egy félreértett generációnak szól, akiknek az otthonka helyett újra elő kellene szedniük az önbizalmat nyújtó magassarkút. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.