Ezek a hírességek képzeletben már ott vonultak új filmjeik bemutatóján, de hamar rá kellett jönniük, hogy kirúgták őket a produkcióból.

„Nem tudom, hogyan kell szülni”

Anne Hathaway számos kasszasikerben szerepelt. A harmincöt éves színésznőről kevesen tudják, hogy ő lett volna a főszereplője a Felkoppintva (Knocked Up) című mozinak. Hathaway és a készítők már meg is egyeztek, amikor a színésznő mégis úgy döntött, hogy nemet mond a szülési jelenetre. A stúdió így már nem akart a vele leforgatni a mozit. Anne 2007-ben azzal magyarázta a döntését, hogy nem tudja eljátszani hitelesen a szülést, mert akkor még nem volt ilyen tapasztalata. Helyére végül Katherine Heigl került, aki örömmel vállalta a főszerepet.

Anne Hathaway helyett Katherine Heigl játszotta el a Felkoppintva című film főszerepétForrás: Getty Images, YouTube

Hitlerhez hasonlította a rendezőt

Megan Fox volt az a szerencsés hölgy, aki fehér trikóban pózolhatott az első két Transformers filmben űrdongó és Shia LaBeouf oldalán. Azonban a harmadik részben már új barátnőt kapott a kiabálás nagymestere, vagyis Sam Witricky karaktere. Amerikai lapok szerint Foxnak azért kellett távoznia, mert egy beszélgetésben Hitlerhez hasonlította Michael Bay rendezőt. Megan helyét pedig Rosie Huntington-Whiteley vette át.

A harmadik Transformers filmben már Rosie Huntington-Whiteley szerepelForrás: AFP

Túlságosan sovány volt a szerepre

Az 1980-as születésű Ryan Gosling, megannyi nő kedvence. 2009-ben ő is esélyes volt Peter Jackson, Komfortos mennyország című filmjének a főszerepére. Gosling nagyon szerette volna megkapni a főszerepet, még azt is bevállalta volna, hogy jó pár kilót felszed a film kedvéért. Csakhogy Jackson nemet mondott, és kirakta a produkcióból. Sokáig arról pletykáltak, hogy a rendező túlságosan fiatalnak tartotta ahhoz, hogy egy negyvenes férfit alakítson (ne feledjük el, hogy mindez 2009-ben történt), azonban később kiderült, hogy Jackson szerint túl vékony lett volna Gosling a szerepre.

Ryan Goslingot túl soványnak tartotta a rendező, végül Mark Wahlberg kapta meg a szerepetForrás: Getty Images, AFP

Így nem lett Macskanő Annette Bening

Annette Bening igazi A-listás színésznő lett az Amerikai szépség és Svindlerek után. Négyszer is jelölték Oscar-díjra, így többen is ideális választásnak gondolták Macskanő szerepére, az 1992-es Batman visszatér moziban. Csakhogy Bening a forgatás alatt már kisbabát várt, ezért a producerrel közösen úgy döntöttek, hogy lemond a szerepről. A készítők ugyanis - a kaszkadőrök ellenére is - ragaszkodtak a veszélyesebb, akció dús jelentekhez, amiket - érthető módon - a kismama Bening nem szívesen vállalt volna be. Így végül Michelle Pfeiffer lett Macskanő.

Annette Bening terhessége miatt esett el a szereptől, Michelle Pfeiffer alakította a MacskanőtForrás: AFP, YouTube

Ezért cseréltek le Vasember cimboráját

Nyilván nektek is feltűnt már, hogy míg a Vasember első részében Terrence Howard alakította James Rhodes karakterét, addig a folytatásokban már Don Cheadle. Nos, a váltásnak bizony ebben az esetben is oka volt. Howard ugyanis, látván az első rész óriási sikerét, több pénzt szeretett volna kapni a folytatásért. A tárgyalások egy ponton megrekedtek, a MARVEL pedig megunta a férfi követeléseit és kirakták a szűrét a produkcióból.

Terrence Howardtól mohósága miatt vették el James Rhodes karakterétForrás: UIP-Duna Film, AFP

Túlságosan férfias volt a hangja

Colin Firth mindent megtett, amit a stúdió kért tőle, így vele készült el a 2014-es Paddington film. Csakhogy a munkák során a készítők úgy érezték, hogy az Oscar-díjas színész hangja túlságosan férfias és mély a mackó karakteréhez. Ennek eredményeként - bár a film ekkor már készen volt - lecserélték Colin Firth-t, aki helyett a 20 évvel fiatalabb Ben Whishaw szólalt meg Paddingtonként a mozikban.

Colin Firth-t túl mély hangja fosztotta meg Paddington szinkronszerepétőlForrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek!