A komornak tűnő január végén sem áll meg az élet. Sőt! Mutatjuk, hogy mely programok fogják megszínesíteni a téli szürkeséget.

Sautanz 2018 – Sváb disznótor

12 csapat, 12 disznó, 7 tagú zsűri, 1 óriás sörsátor, élőzene, sváb ínyencségek, sültek és levesek! Kóstolás folyamatosan a csapatsátraknál kóstolójegy ellenében, illetve a fősátorban készpénzért a rendezvény teljes ideje alatt.

Időpont:2018. január 20.
Helyszín:Budakeszi, Park Center

Sautanz 2018 – Sváb disznótorForrás: Facebook/Sautanz - Sváb disznótor

Téli etyeki piknik

Téli dűnék, forralt bor, Gasztrosétány farsangkor! Etyeki Piknik tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal.

Időpont:2018. január 20.
Helyszín: Etyek, Újhegy, Szépvölgy

Téli etyeki piknikForrás: etyekipiknik.hu

L.A.: az egyik legnépszerűbb spanyol banda ingyenes koncertet ad Budapesten

A King Of Beasts turné keretein belül Budapestre látogat és ingyenes koncertet ad az L.A. nevű, spanyol formáció. A díjmentes belépő azért is meglepő, mert a kaliforniai hangulatú indie rock stílusú, Spanyolországban a legjobb zenekarok között számon tartott L.A. olyan nevekkel lépett már színpadra, mint a Foo Fighters, The Black Keys, Muse, Arcade Fire, Franz Ferdinand vagy a Placebo, és hazájában tízezres arénákat tölt meg egymagában is. Az ingyenes belépésre, a korlátozott befogadóképességre és a várható nagy érdeklődésre tekintettel érdemes időben érkezni a helyszínre, mert érkezési sorrendben engedik be a koncertre jövő vendégeket.

Időpont:2018. január 22.
Helyszín:Budapest, Hard Rock Cafe

Az L.A. ingyenes koncertet ad BudapestenForrás: Facebook/L.A.

Óvári winter feszt

A '80-as, '90-es és 2000-es évek nagy magyar előadói először együtt, egy helyen. Fellépők: Zoltán Erika, Kozso, Happy Gang, L.L. Junior, DJ Szatmári!

Időpont:2018. január 26.
Helyszín:Mosonmagyaróvár, UFM Aréna

Óvári winter fesztForrás: Shutterstock