Diana hercegnő élete végén készült magnószalagok nyomán ír színdarabot James Clements

Forrás: AFP -
Diana színdarab Erzsébet királynő Károly herceg könyv Vilmos herceg London New York Camilla Parker Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színdarab készül Diana hercegnő utolsó napjairól, melyet New Yorkban mutatnak be, de Londonban is játsszák majd. A mű alapját azok a magnószalagok és az azokból készült könyv képezik, amelyeken Diana mesél házasságáról és a királyi családdal töltött napjairól.

Diana hercegnő 1992-ben halt meg, de személye azóta is legenda az őt szeretők körében. Halála előtt pszichológushoz járt, hogy fel tudja dolgozni házasságának felbomlását, valamint a királyi családdal kiaalakult felhőtlennek semmiképpen sem mondható viszonyát.

Diana hercegnő magánéletébe pillanthatunk be a színdarab segítségével Forrás: AFP

A beszégletések során hangfelvételek is készültek, amelyek könyv formájában már megjelentek. Ezeken olyan dolgokról hallhatunk, mint a házassága felbomlásának okai, valamint arról is, hogyan vetette le magát a lépcsőről, amikor Vilmos herceggel volt terhes. Most James Clements színpadra állítja az evési zavarokkal és magánéleti problémákkal küzdő nő élete utolsó napjainak történetét. A Dailymail cikke szerint a darabot májusban mutatják be New Yorkban, Londonban pedig júniusban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.