Színdarab készül Diana hercegnő utolsó napjairól, melyet New Yorkban mutatnak be, de Londonban is játsszák majd. A mű alapját azok a magnószalagok és az azokból készült könyv képezik, amelyeken Diana mesél házasságáról és a királyi családdal töltött napjairól.

Diana hercegnő 1992-ben halt meg, de személye azóta is legenda az őt szeretők körében. Halála előtt pszichológushoz járt, hogy fel tudja dolgozni házasságának felbomlását, valamint a királyi családdal kiaalakult felhőtlennek semmiképpen sem mondható viszonyát.

Diana hercegnő magánéletébe pillanthatunk be a színdarab segítségévelForrás: AFP

A beszégletések során hangfelvételek is készültek, amelyek könyv formájában már megjelentek. Ezeken olyan dolgokról hallhatunk, mint a házassága felbomlásának okai, valamint arról is, hogyan vetette le magát a lépcsőről, amikor Vilmos herceggel volt terhes. Most James Clements színpadra állítja az evési zavarokkal és magánéleti problémákkal küzdő nő élete utolsó napjainak történetét. A Dailymail cikke szerint a darabot májusban mutatják be New Yorkban, Londonban pedig júniusban.