Avicii utolsó slágere: Friend Of Mine

Fotó: Kozma Zsuzsi -
halál sláger dj Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már közel 8 és fél millióan látták a tegnap elhunyt Avicii utolsó dalának videóklipjét a YouTube-on.

Tegnap az egész világ megdöbbenve fogadta a fiatal svéd DJ, Avicii halálhírét. A lemezlovas holttestét Omán fővárosában, Maszkatban találták meg, halálának körülményei egyelőre nem ismertek.

Avicii 2016-ban jelentette be visszavonulását, innentől kezdve nem vállalt több fellépést, ugyanakkor a stúdiózást még folytatta. Utolsó albumát pont a napokban jelölték Billboard-díjra.

Legutóbbi slágerének, a Friend Of Mine-nak a videóklipjét 2017 utolsó napján töltötte fel YouTube oldalára. A felvételt eddig is rengetegen látták, tegnap óta pedig csak tovább nőtt a nézettsége. Mutatjuk a dalt!

Az utolsó fotók Avicii-ről a Muscat Hills Resort luxusnyaralóhelyen készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-az-utolso-fotok-aviciirol-a-muscat-hills-resort-luxusnyaralohelyen-keszultek.htmlAz egész világ ledöbbent a híren, a rajongók gyászolnak: 28 éves korában meghalt Avicii, azaz Tim Bergling. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je mindössze 28 évet élt. Péntek délután találtak meg a holttestét Omán fővárosában, MaszkatbanTV + Sztárok--Zsidró Tamás elárulta, oltár elé állna-e még egyszer http://www.life.hu/sztarok/20180421-zsidro-tamas-elarulta-oltar-ele-allna-e-meg-egyszer.htmlZsidró Tamás egy lehetséges esküvőről nyilatkozott a #Bochkor vasárnapi adásában, elárulta, oltár elé állna-e még egyszer. TV + SztárokOrigoKrencsey Hella válaszolt a leszbikus színésznő barátjának vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20180421-krencsey-hella-valaszolt-a-leszbikus-szineszno-baratjanak-vadjaira.htmlA leszbikus színésznő egyik barátjával üzent a nyilvánosságnak és egykori szerelmének. Azt állítja, a kapcsolatukban ő volt az áldozat, és erre bizonyítékai is vannak. Krencsey Hella most válaszolt a vádakra. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--Pokrivtsák Mónika Amerikában él üzletember férjével, kávézót üzemeltetnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-pokrivtsak-monika-amerikaban-el-uzletember-ferjevel-kavezot-uzemeltetnek.htmlMagyarországon ismerkedett meg üzletember férjével az egykori műsorvezető, Pokrivtsák Mónika. Házasságkötésük óta Amerikában élnek. Egyik ismerőse nemrégiben találkozott vele, azt mondja, remek formában van és élvezi az életet. TV + Sztárok--Hódi Pamela ajándékot kapott új szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hodi-pamela-ajandekot-kapott-uj-szerelmetol.htmlMa röppent fel a hír, hogy Hódi Pamela új szerelme a focista Tóth Bence lehet. A pár még nem erősítette meg a hírt, igaz, nem is cáfolta. Az azonban biztos, hogy Berki Krisztián exe a föld felett jár, és azt is megmutatta követőinek, milyen csodás ajándékkal kedveskedett neki új lovagja.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.