Meghalt Kalasala Babu, indiai televíziós

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
televízió művész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt a népszerű indiai színész Kalasala Babu. A 67 éves művész régóta betegeskedett. 

A férfi színházi előadásokat is vezetett, de a helyi tévékben is feltűnt. Karrierje során különféle sorozatokban, és a moziban is láthatták őt a nézők.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Meghalt Choli bácsi, Daróczi Józsefhttp://www.life.hu/kult/20180512-meghalt-choli-bacsi-daroczi-jozsef-79-eves-volt.htmlMeghalt Choli Daróczi József, az elhunyt Daróczi Dávid kormányszóvivő apja. A magyarországi cigány közélet egyik legismertebb tagja volt – írta meg a család közlése után a Romnet. Kult--Meghalt Maurane, 57 éves belga énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20180509-meghalt-maurane-57-eves-belga-enekesno.htmlAz 57 éves belga énekesnő, Maurane pár nappal azután hunyt el, hogy kétéves szünetet követően újra színpadra állt. Kult--Meghalt Verne Troyer színész, 49 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180422-meghalt-verne-troyer-szinesz.htmlVerne Troyert április elején vitték kórházba, elvonóra alkoholfüggősége miatt és mert öngyilkossággal fenyegetőzött. Troyer az Austin Powers-filmekkel lett híres, játszott még többek között a Harry Potter-filmekben és a Gricsben is. Kult--Fábián Juli emlékére posztolt közös képet Tóth Verahttp://www.life.hu/kult/20180430-fabian-juli-emlekere-posztolt-kozos-kepet-toth-vera-majus-6-emlekkoncert.htmlTóth Vera egy tavalyi fotót posztolt az Instagramon.KultOrigoMeghalt Pamela Gidley színésznő, a Twin Peaks szereplőjehttp://www.life.hu/kult/20180430-meghalt-pamela-gidley-szineszno-a-twin-peaks-szereploje.htmlPamela Gidley két hete, április 16-án hunyt el, de csak most hozták nyilvánosságra. A halála körülményei rejtélyesek. KultOrigoMeghalt a legendás brit filmrendező, Michael Andersonhttp://www.life.hu/kult/20180429-meghalt-a-legendas-brit-filmrendezo-michael-anderson-98-eves-volt.htmlMichael Anderson brit rendező szerdán hunyt el a kanadai Vancouverben, de a hírt csak most jelentette be a családja. 98 éves volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.