sorozatsztár halál színész meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
47 éves korában elhunyt Alan O'Neill, a Kemény motorosok sztárja.

47 éves korában elhunyt a Kemény motorosok című sorozat sztárja, Alan O'Neill – írja a TMZ.

A magazin úgy tudja, a színész holttestére barátnője talált rá Los Angeles-i otthonában. Bár egyelőre a halál pontos oka nem ismert, az idegenkezűséget kizárták. O'Neillnek korábban voltak szívproblémái és régóta dohányzott.

A tévénézők elsősorban a Kemény motorosok című sorozatból ismerhetik, összesen 7 epizódban játszott, de szerepelt a Fair City-ben is.

Alan O'Neill 47 évesen hunyt el Forrás: WireImage/2017 Amy Graves/Amy Graves
A 20 éves Szex és New York 5 legjobb gondolatahttp://www.life.hu/kult/20180607-a-20-eves-szex-es-new-york-5-legjobb-gondolata.htmlHúsz éve mutatták be a Szex és New York első epizódját, a sorozat születésnapjának alkalmából pedig összeszedtünk 5 idézetet. Kult--Programajánló: júniushttp://www.life.hu/kult/20180529-juniusi-programajanlo-fesztivalokkal-strandroplabda-bajnoksaggal.htmlSzuper programok, érdekes lehetősége tárháza vár mindenkit, aki idén júniusban kimozdul a négy fal közül, nyakába veszi az országot és ellátogat a nyár legütősebb fesztiváljaira. KultOrigoCsodálatos, mégis szürreális világot teremt fotómanipulációin Julien Tabethttp://www.life.hu/kult/20180606-csodalatos-megis-szurrealis-vilagot-teremt-fotomanipulacioin-julien-tabet.htmlJulien Tabet fiatal digitális művész szürreális fotóin az állatok egy teljesen más életet élnek, mint a valódi hétköznapokban. Csodás fotóit lehetetlen nem élvezni. KultOrigoElhunyt Hugh Dane a Jóbarátok és A hivatal színészehttp://www.life.hu/kult/20180605-elhunyt-hugh-dane-a-jobaratok-es-a-hivatal-szinesze.htmlHugh Dane 75 évesen távozott az élők sorából. A sorozatszínész olyan nagysikerű produkciókban tűnt fel, mint a Jóbarátok, és A hivatal. Kult--Majka, Pápai Joci és Curtis szerezték a Volt Fesztivál idei himnuszáthttp://www.life.hu/kult/20180601-majka-papai-joci-es-curtis-szereztek-a-volt-fesztival-idei-himnuszat.htmlIdén 24 éves a Telekom Volt Feszvitál, ebből az alkalomból pedig a Majka & Curtis duót, valamint Pápai Jocit kérték fel arra, hogy készítsék el a fesztivál himnuszát. Kult--Saját maguknak okoznak fájdalmat, mikor esőért imádkoznak: sokkoló fotók (18+)http://www.life.hu/kult/20180530-sajat-maguknak-okoznak-fajdalmat-mikor-esoert-imadkoznak-sokkolo-fotok-18.htmlEgy hindu fesztiválon, a Gangamma Jatarán saját maguknak okoznak fájdalmat Chittoorban élők. A vidék nagyon száraz, ők pedig így szeretnék az istenek jóindulatát kérni azért, hogy küldjenek esőt. A képek hatalmas tűrőképességről árulkodnak.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.