Egészségi állapota miatt Cserhalmi György, a Nemzet Színésze nem tér vissza a Nemzeti Színház színpadára a jelek szerint. Komoly térd- és gerincproglémákkal küzd. 

A Bors információi szerint Cserhalmi György a jelek szerint nem tér vissza a Nemzeti Színházba. A színész komoly térd- és gerincproblémákkal küzd, korábban operálták is. Vidnyánszky Attila igazgató felkérte, hogy Az ember tragédiája című darabban játssza el Lucifer szerepét, ám a lap úgy tudja, hogy nem tér vissza a színpadra, ezt igazolja szerintük az is, hogy nevét és képét is levették a társulati tagok listájáról.

"Tudomásom szerint nem lesz a következő évadban a színház tagja, és a korábbi pletykákkal ellentétben, Vidnyánszky Attila nagyszabású, Az ember tragédiája című előadásában sem lesz benne Luciferként, helyette a színház öt fiatal színésze alakítja a figurát az októbertől látható darabban" - mondta egy bennfentes a Borsnak. 

Cserhalmi György a jelek szerint nem áll színpadraFotó: Szabó Gábor - Origo

Rendezőként még számítanak rá, 2019 áprilisára készül bemutatni a Macskajáték című drámát Udvaros Dorottya és Bánsági Ildikó főszereplésével. A Bors Cserhalmi Györgyöt is megkereste, ám ő nem kívánt nyilatkozni. 

"Most nyaralok és babázni szeretnék, úgyhogy köszönöm a megkeresést" - mondta a lapnak a színész.