Pataki Ági modell, filmproducer ma ünnepli 67. születésnapját

Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971 -
modell Pepsi filmproducer Fabulon szépség Pataki Ági születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fabulon mellett olyan termékeket népszerűsített Pataki Ági, mint a Pepsi és a L'Oréal Professionnel. Éppen ezért sokan modellnek is titulálják a Balász Béla-díjas filmproducert, aki szerdán ünnepli 67. születésnapját. 

Már középiskolásként szerepelt filmben Pataki Ági Balázs Béla-díjas producer, modell, a Szeressétek Ódor Emíliát! című filmben volt epizódszereplő. Arcát sokan a Fabulon márkával társítják, de olyan világmárkákat is népszerűsített, mint a Pepsi vagy épp a Philip Morris.

Pataki Ági szerdán ünnepli 67. születésnapját. Tolmácsként dolgozott, amikor Rotschild Klára felfedezte és a kifutókra küldte, az 1970-es és a 80-as években is ő volt a Fabulon márka arca. A kilencvenes évektől már filmproducerként volt ismert. Olyan filmek készítésében vett részt, mint az Üvegtigris, a Fehér tenyér, a Szerdai gyerek vagy a Jupiter holdja.

Születésnapja alkalmából mi is kerestünk néhány régebbi fotót Pataki Ágiról a Frotepan archívumban, ám a producer még most is remek formában van.

Pataki Ági modellként 1971-ben Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971

Modellként is remekelt a Balázs Béla-díjas producer Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1970

Pataki Ági 2017-ben, a Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

Meghalt Jacqueline Pearce színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180904-meghalt-jacqueline-pearce-szineszno.htmlNem sokkal azután, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála, 74 éves korában elhunyt Jacqueline Pearce színésznő. Kult--Elhunyt Conway Savage billentyűs, a Nick Cave & The Bad Seeds tagjahttp://www.life.hu/kult/20180904-elhunyt-conway-savage-billentyus-a-nick-cave-the-bad-seeds-tagja.htmlA Nick Cave & The Bad Seeds Facebook-oldalán jelentette be, hogy billentyűsük, Conway Savage vasárnap elhunyt. Halálának oka egyelőre nem ismert, de tavaly agydaganatot diagnosztizáltak a zenésznél. Kult--70 éves lett a hetvenes évek szexszimbóluma, Sáfár Anikóhttp://www.life.hu/kult/20180903-70-eves-lett-a-hetvenes-evek-szexszimboluma-safar-aniko.htmlSáfár Anikó színésznő, a hetvenes évek szexszimbóluma hétfőn ünnepli 70. születésnapját. Még ma is a színpadon áll, megmutatjuk, hogyan nézett ki a színésznő pályája elején és most. Kult--Elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színészehttp://www.life.hu/kult/20180901-elhunyt-spindler-bela-a-kaposvari-csiky-gergely-szinhaz-szinesze.htmlEgészen váratlanul, 63 éves korában elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színésze.Kult--21 éve távozott Diana hercegné, a szívek királynőjehttp://www.life.hu/kult/20180831-21-eve-tavozott-diana-hercegne-a-szivek-kiralynoje.htmlDiana hercegné élete nem volt viszontagságoktól mentes, halálát pedig máig rejtély övezi. 21 éve távozott közülünk a szívek királynője, rá emlékezünk. Kult--Kiderült, ki játssza Charles Manson sorozatgyilkost Quentin Tarantino új filmjébenhttp://www.life.hu/kult/20180830-kiderult-ki-jatssza-charles-manson-sorozatgyilkost-quentin-tarantino-uj-filmjeben.htmlSzámos nagy név látott már napvilágot Quentin Tarantino rendező most készülő új filmjének stáblistájából, a Volt egyszer egy Hollywoodból. Most az is kiderült, hogy ki játssza majd Charles Manson hírhedt sorozatgyilkost. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.