Egy nyilvánosságra hozott titkos jelentés nem várt dolgokat tár fel Adolf Hitler magánéletéről, különösen a szexuális irányultságáról. A CIA jelentése szerint ugyanis a diktátor biszexuális volt. 

A CIA megdöbbentő információkat hozott nyilvánosságra Adolf Hitlerről. Azt közölték ugyanis, hogy a diktátor biszexuális volt - szemlézte a Daily Mail cikkét a Szeretlek Magyarország

A jelentés szerint a diktátor előszeretettel látogatott egy osztrák meleg hostlelt, de állítólag vonzódott helyetteséhez, a transzvesztitaként élő Rudolf Hesshez is. 

Adolf Hitler és Eva BraunForrás: Bundesarchiv/O.Ang.

Az 1943-as jelentést Henry Field, a Fehér Ház antropológusa gyűjtötte be, aki Hitler életét kutatja. Ezen dokumentumban derült fény arra is, hogy Hitler 1910 és 1913 között egy Meldemannstrasse-i meleg hotelben töltötte idejét. A helyet állítólag idősebb homoszexuális férfiak látogatták, akik fiatalabb fiúkhoz vonzódtak.

Informátorként Hitler egykori közeli barátját Ernst Sedgwicket jelölik meg, akinek a náci uralom alatt megromlott a kapcsolata a diktátorral, és Angliába emigrált. A jelentés arról is hírt ad, hogy Hitler valószínűleg nemcsak biszexuális volt, de a szado-mazo dolgoknak is előszeretettel hódolt.