Meghalt Celeste Yarnall, a Star Trek népszerű színésznője

Forrás: Thinkstock -
halál színésznő Star Trek Celeste Yarnall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig tartó küzdelem után feladta a harcot a petefészekrák ellen Celeste Yarnall, a Star Trek színésznője: 74 évesen távozott az élők sorából.

Celeste Yarnall híres színésznő volt, főként a '60-as és '70-es években. Összesen több mint 50 sorozatban és filmben tűnt fel, a legtöbben mégis a Star Trekben nyújtott emlékezetes alakítása miatt ismerik. Halálának hírét is a Star Trek hivatalos oldalán osztották meg először.

Celeste Yarnall Forrás: AFP/Jean Baptiste Lacroix

Celeste 74 évesen távozott az élők sorából, miután szervezete feladta a harcot a rákkal szemben. A színésznő négy éve küzdött a petefészekrákkal, de sajnos nem tudta legyőzni. Férje, a brit művész is megerősítette a hírt. „Nagyszerű volt mindenben, amit csinált. Ő volt a szeretett királynőm"mondta a férfi.

5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod októberbenhttp://www.life.hu/kult/20181009-oktoberi-filmajanlo.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát október ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoTermésekből készít műalkotásokat egy édesapa, fotóiért rajong az internethttp://www.life.hu/kult/20181010-termesekbol-keszit-mualkotasokat-egy-edesapa-fotoiert-rajong-az-internet.htmlVad motoros, idős turista és a wc-n olvasó magánya is megjelenik a cseh édesapa művein, aki termésekből készít műalkotásokat, majd vicces fotókon is megörökíti őket. Elképesztően aranyosak a kis lények. KultOrigo83 évesen elhunyt Arnold Kopelson Oscar-díjas producerhttp://www.life.hu/kult/20181010-83-evesen-elhunyt-arnold-kopelson-oscardijas-producer.htmlBeverly Hillsben található otthonában hunyt el a 83 éves Oscar-díjas filmproducer, Arnold Kopelson. KultThinkstockElhunyt Audrey Wells amerikai forgatókönyvíró, rendezőhttp://www.life.hu/kult/20181007-elhunyt-audrey-wells-amerikai-forgatokonyviro-rendezo.htmlÖtvennyolc évesen elhunyt Audrey Wells amerikai forgatókönyvíró, rendező és producer. Ügynökségének hétvégi közleménye szerint csütörtökön halt meg, a rákkal folytatott ötéves küzdelem után. Kult--Elhunyt Montserrat Caballé operaénekesnőhttp://www.life.hu/kult/20181006-elhunyt-montserrat-caballe-operaenekesno.html85 évesen távozott az élők sorából a világhírű operaénekesnő, Montserrat Caballé. Kult--A történelem leghíresebb esküvői – Viktória királynő és az első fehér menyasszonyi ruhahttp://www.life.hu/kult/20181003-viktoria-kiralyno-albert-herceg-es-az-elso-feher-menyasszonyi-ruha.htmlSorozatunkban felelevenítjük minden idők legnevezetesebb, legkülönlegesebb, legnagyobb érdeklődést kiváltó esküvőinek történetét — a régmúlttól egészen napjainkig. A mostani részben egy angol királynő és az ő szokatlan, divatteremtő menyasszonyi ruhája játssza a főszerepet. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.