Az ország egyik kedvenc sorozata lett az Aranyélet. Az egyik jelenet igencsak foglalkoztatja a nézőket. A Miklósi Jankát alakító Ónodi Eszter most elárulta, mit szívott fel az orrába, amikor azt kellett eljátszania, hogy kokaint használ. 

A Csér Kálmánt alakító Seress Zoltán társaságában szerepelt abban a jelentben a Miklósi Jankát játszó Ónodi Eszter, amikor kokainnak látszó valamit kellett felszívnia az orrába.

A beállítás miatt nem lehetett imitálni a jelenetet, valamit tényleg az orrába kellett juttatnia. A Borsnak pedig most elárulta, hogy mi volt az. "A kellékesek megkérdezték tőlem, mit szeretnék szívni: fruktózt vagy laktózt?" - mondta a színésznő.

Ónodi Eszter a fruktózt választottaForrás: HBO/Sághy Tímea

"Előtte én sem tudtam, de ezek olyan porított fehér anyagok, amik látszatra olyanok, mint a kábítószer. A jelenetben nyilván nem drogot szív az ember. Picit töprengtem, aztán azt mondtam, legyen inkább fruktóz, mert az mégiscsak valami gyümölcscukor, ha jól tudom" - folytatta Ónodi Eszter. Azt is elárulta, hajnali négykor kelt aznap, azonban a fruktóz helyre tette a vércukrát.