Az őszi Csengetett, Mylord?-közönségtalálkozóból maradt pénzt a Fóti Gyermekotthonnak adományozták, a rendezvényre ugyanis több mint hétmillió forint érkezett. Ahogy korábban a szervezők ígérték, jótékony célra fordították a fennmaradt összeget, az összesen 2 078 000 forintot.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, 7 millió forint gyűlt össze arra, hogy a Csengetett, Mylord! című sorozat magyar rajongói láthassák a színészeket. A közönségtalálkozó létre is jött, a sorozat 5 színésze érkezett Budapestre. A találkozón a Life.hu is részt vett. Az összegyűlt összegből a szervezők nem használták fel az egészet, a fennmaradó összeget jótékony célra fordították, a Fóti Gyermekotthont támogatják 2 078 000 forinttal.

„A támogatóink köre és az adományok összege is csökkent az utóbbi időben, ezért ez nagyon jelentős összegnek számít az alapítvány számára. Elsősorban a gyerekfesztivált fogjuk ebből finanszírozni, de a gyerekeknek vannak speciális kívánságai is – a focilabdától egészen a jogosítványig –, amelyeket szintén teljesíteni tudunk ebből a keretből” – mondta el dr. Vágottné dr. Csizmadia Judit, az intézmény jogásza és a Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány kurátora.