Karácsonyi hóparti

Az élményfürdőben zenés esti fürdőzés, habparti és karácsonyi szaunaszeánszok várják a vendégeket a karácsonyi időszakban. Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben egy egész emeletnyi Szaunavilágban 3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, merülő- és taposómedence, valamint tágas pihenő várja a szaunázás szerelemeseit.

Időpont: 2018. december 25-26.
Helyszín: Hajdúszoboszló, Élményfürdő

Az élményfürdőben zenés esti fürdőzés, habparti és karácsonyi szaunaszeánszok várják a vendégeketForrás: Hajdúszoboszló Hungarospa

Fenyő Miklós-koncert

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet. Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Látványos, vadonatúj műsorral készül, de természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld" slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária. Meglepetésekben sem lesz hiány: Király Viktor az amerikai rock and rollt idézi meg a színpadon, a The Easy Babies három énekesnője a 30-as, 40-es évek szvingvilágába repít vissza minket, a BEAC Cheerleaders pomponlányai pedig akrobatikus koreográfiáikkal egészítik ki a produkciókat, így még látványosabbá téve a show-t.

Időpont: 2018. december 27. 20 óra
Helyszín: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Fenyő Miklós immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évetForrás: broadway.hu

Ünnepi vonatozás a Mátra és Bükk erdeiben 

A téli erdő elcsendesedő világa várja a kirándulókat az erdőbe a karácsonyi ünnepek és az újév közötti időszakban, amikor az Egererdő Zrt. Mátravasútja és a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút menetrend szerint közlekedik.

Időpont: 2018. december 27-31.
Helyszín: Szilvásvárad

A téli erdő elcsendesedő világa várja a kirándulókatForrás: Facebook/Egererdő Erdészeti Zrt.

Éjszakai fürdőzés a Miskolctapolcai Barlangfürdőben

A belépőjegy egységesen 2000 Ft/fő, mely 20.00 – 23.00 óra között vásárolható meg. Az ár a beltéri medencék (a gyermekmedencék kivételével) igénybevételére jogosít. Szaunapark is rendelkezésre áll az éjszakai fürdőzés ideje alatt. A napijegyet vásárolt vendégek is részt vehetnek az éjszakai programon. Az éjszakai fürdőjegy és a szauna-belépőjegy vásárlásakor kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

Időpont: 2018. decemberben szombatonként, 20 órától
Helyszín: Miskolctapolca, Barlangfürdő

Szaunapark is rendelkezésre áll az éjszakai fürdőzés ideje alattForrás: Facebook/Barlangfürdő és Barlang Aquaterápia