karácsony szilveszter program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Programajánló.

Karácsonyi hóparti

Az élményfürdőben zenés esti fürdőzés, habparti és karácsonyi szaunaszeánszok várják a vendégeket a karácsonyi időszakban. Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben egy egész emeletnyi Szaunavilágban 3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, merülő- és taposómedence, valamint tágas pihenő várja a szaunázás szerelemeseit.

Időpont: 2018. december 25-26.
Helyszín: Hajdúszoboszló, Élményfürdő

Az élményfürdőben zenés esti fürdőzés, habparti és karácsonyi szaunaszeánszok várják a vendégeket Forrás: Hajdúszoboszló Hungarospa

Fenyő Miklós-koncert

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet. Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Látványos, vadonatúj műsorral készül, de természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld" slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária. Meglepetésekben sem lesz hiány: Király Viktor az amerikai rock and rollt idézi meg a színpadon, a The Easy Babies három énekesnője a 30-as, 40-es évek szvingvilágába repít vissza minket, a BEAC Cheerleaders pomponlányai pedig akrobatikus koreográfiáikkal egészítik ki a produkciókat, így még látványosabbá téve a show-t.

Időpont: 2018. december 27. 20 óra
Helyszín: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Fenyő Miklós immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet Forrás: broadway.hu

Ünnepi vonatozás a Mátra és Bükk erdeiben

A téli erdő elcsendesedő világa várja a kirándulókat az erdőbe a karácsonyi ünnepek és az újév közötti időszakban, amikor az Egererdő Zrt. Mátravasútja és a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút menetrend szerint közlekedik.

Időpont: 2018. december 27-31.
Helyszín: Szilvásvárad

A téli erdő elcsendesedő világa várja a kirándulókat Forrás: Facebook/Egererdő Erdészeti Zrt.

Éjszakai fürdőzés a Miskolctapolcai Barlangfürdőben

A belépőjegy egységesen 2000 Ft/fő, mely 20.00 – 23.00 óra között vásárolható meg. Az ár a beltéri medencék (a gyermekmedencék kivételével) igénybevételére jogosít. Szaunapark is rendelkezésre áll az éjszakai fürdőzés ideje alatt. A napijegyet vásárolt vendégek is részt vehetnek az éjszakai programon. Az éjszakai fürdőjegy és a szauna-belépőjegy vásárlásakor kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

Időpont: 2018. decemberben szombatonként, 20 órától
Helyszín: Miskolctapolca, Barlangfürdő

Szaunapark is rendelkezésre áll az éjszakai fürdőzés ideje alatt Forrás: Facebook/Barlangfürdő és Barlang Aquaterápia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.