Még velemi otthonában tartózkodik Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze. Szeretne hamarosan újra színpadra állni, ám betartja az orvosai utasításait. 

A Nemzeti Színház Galilei élete című darabjának szereposztásában még mindig szerepel Törőcsik Mari neve - szúrta ki a Blikk. A Nemzet Színésze játszotta volna az idős Galileo Galileit Zsótér Sándor rendezésében. 

A lap megkereste Törőcsiket, hogy megkérdezzék, mikor láthatják újra a nézők. A színésznő ugyanis szeptemberben ismét kórházba került, onnan azonban hamar kiengedték. Nem tett le róla, hogy újra a színpadon álljon.

Törőcsik Mari mindennap gondol a színházraForrás: MTI/Kollányi Péter

"Nem tehetek mást, mint bízom abban, hogy eljön az idő, amikor újra szerepelhetek. Bennem megvan az elhatározás, vissza akarok térni a színpadra" - fogalmazott Törőcsik Mari, akinek nagyon jólesik, hogy a nevét meghagyták a szereposztásban. 

"Az életem a színház, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Persze a közönségre is, hiszen ugyan rég nem szerepeltem már, de a mai napig elárasztanak a szeretetükkel. Az pedig, hogy gondolnak rám a Nemzetiben, nagyon jó érzés, ebből táplálkozhat az ember lelke. Hiszem, hogy rövidesen láthatnak majd szerepelni" - mondta a lapnak a színésznő, aki még nem Budapesten, hanem velemi otthonában tartja be orvosai és ápolói utasításait.