Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra a következő albumát, majd végleg feloszlik.

A banda a BBC Radio 2 műsorában mutatta be az All Over Now című számot, amelyen O'Riordan a halála előtt dolgozott, és énekelt fel belőle részleteket - írja a BBC hírportálja. Az énekesnő mindössze egyetlen versszakot és egy refrént hagyott hátra, ezért az együttesnek bőven volt munkája a dallal.
"A legnehezebb az volt, amikor néhány hónappal a halála után elkezdtük átnézni a demókat" - idézte fel Noel Hogan, a banda gitárosa.


A zenekar mostanra egy egész albummal elkészült. A 2017 végén rögzített demókból megszületett, In The End című korong áprilisban jelenik meg. A Linger és a Zombie című slágereket jegyző zenekar azután végleg feloszlik.

O'Riordan váratlanul hunyt el tavaly január 15-én egy londoni hotelben, a pizsamát viselő nő testét a fürdőkádba merülve találták meg. A westminsteri igazságügyi orvosszakértő szerint alkoholmérgezés miatt bekövetkezett fulladás okozta a 46 éves énekesnő halálát.