A Fatal Error Kulcs című dala nyerte A Dal 2019 második válogatóját

A Dal 2019 Fatal Error
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este tartották A Dal második válogatóját. Hatan csatlakozhattak a továbbjutókhoz, négyen búcsúztak. 

A Dal 2019 élő adásába jutott 30 dal előadói közül a szombati második adásban 10 produkció lépett színpadra: az Acoustic Planet (Nyári zápor), Diana (Little Bird), a Fatal Error (Kulcs), Gotthy (Csak 1 perc), Hajdu Klára (You're Gonna Rise), Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid (La Mama Hotel), Kállay-Saunders András és Slashkovic formációja, a The Middletonz (Roses), a The Sign (Ő), Vavra Bence (Szótlanság) és a Szabó Ádám és Katona Tamás alkotta duó, a yesyes (Incomplete).

A Fatal Error Kulcs című dala 45 ponttal nyerte A Dal 2019 második válogatóját.

Az Acoustic Planet Nyári zápor című dalának 43 pont jutott, ezzel másodikként jutottak tovább, míg a Roses című dal a The Middletonz – azaz a Kállay-Saunders András és Slashkovic alkotta formáció – előadásában 41 ponttal harmadikként került be az elődöntőbe. Negyedikként Vavra Bence (Szótlanság) jutott tovább 39 ponttal, ötödikként pedig a 38 pontot kapó The Sign az Ő című dalával. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a yesyes és az Incomplete című dal lett, így a duó is bekerült az elődöntőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.