Már 15 éve használjuk a Facebookot, így festett a kezdetekben

Facebook internet évforduló Mark Zuckerberg adathalászat közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár azt is mondhatnánk, hogy ijesztő mértékben eluralta életünket a Facebook és a közösségi média. És ha ezt mondanánk, nem hazudnánk. A Facebook ugyanis már 15 éve hálózza be az életünket, a születésnapos oldalnak jelenleg 2,7 milliárd felhasználója van. 

Igazi sikernek számít a Facebbok története, amely 2004. február 4-én indult útjáram akkor még Thefacebook néven. A jeles évfordulóra a 24.hu lett figyelmes. Mark Zuckerberg és társai még egyetemi évei alatt indították el az oldalt, amelyhez az ötletet az iskolai évkönyvük adta. Kezdetben csak az egyetemistáknak szolgált kapcsolattartásra, majd több intézményre is kiterjesztették. Végül bárki regisztrálhatott a közösségi oldalra.

Jelenleg 2,7 milliárd felhasználója van, és ma már fotókat tölthetünk fel, böngészhetjük kedvenc oldalainkat, játszhatunk és számos más funkciót érhetünk el rajta keresztül a kapcsolattartáson kívül. De vajon hányan emlékszünk még, hogyan nézett ki kezdetben? Mutatjuk:

Így festett a Thefacebook a kezdetekben Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.