Hosszú Katinka Vecsei H. Miklóssal olvas zsebkönyveket a medence szélén

medence Vecsei H. Miklós olvasás Hosszú Katinka zsebkönyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka könyvet olvas a medence szélén Vecsei H. Miklóssal.

Különleges fotót osztott meg rajongóival a közösségi oldalán Hosszú Katinka. Az úszónő a jóképű színész, Vecsei H. Miklós társaságában látható. A páros a medence széléhez támaszkodva, fürdőruhában lapozgatja a POKET zsebkönyveket.

Katinka csupán annyit írt sejtelmesen a képhez, hogy „Valami készül...”

Tóth Andi szexi dekoltázst villantott a Nicki Minaj koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-toth-andi-szexi-dekoltazst-villantott-a-nicki-minaj-koncerten.htmlA Nicki Minaj koncerten tombolt a fél celebvilág, így Tóth Andi énekesnő is. Elképesztően szexi szerelésben indult bulizni. TV + SztárokOrigoAndy Vajna állítólag minden szerelméről gondoskodott végakaratábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-andy-vajna-allitolag-minden-szerelmerol-gondoskodott-vegakarataban.htmlAndy Vajna végrendeletéről még mindig nincsenek hivatalos információk, de úgy tudni, a producer minden fontos személyről gondoskodott. TV + Sztárok--Rékasi Károly szakított nagy szerelmével, a József Attila Színházzalhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-rekasi-karoly-szakitott-nagy-szerelmevel-a-jozsef-attila-szinhazzal.htmlKomoly és fájdalmas döntést kellett meghoznia Rékasi Károlynak, egy szerelmétől vett búcsút. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee verset szavalhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-ganxsta-zolee-verset-szaval-kolto.htmlKülönös projektbe vágott Ganxsta Zolee: versmondónak állt. TV + Sztárok--Nagypapával házasodott össze a 19 éves Samantha Simpson http://www.life.hu/sztarok/20190227-nagypapaval-hazasodott-ossze-a-19-eves-samantha-simpson.htmlAzon van Samantha és a 62 éves férje, hogy mihamarabb gyermekük legyen, de sokan bántják őket: pedofilnak tartják a férfit. TV + SztárokOrigoErzsébet királynő megajándékozza Meghan Markle-t elhivatottsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-erzsebet-kiralyno-megajandekozza-meghan-marklet-elhivatottsaga-miatt.htmlBennfentesek szerint Erzsébet királynő nagyon különleges ajándékkal szeretné meglepni Meghan Markle-t kemény munkájáért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.