Julia Roberts így vélekedik a Micsoda nő! című filmről

Forrás: InterCom -
Julia Roberts Richard Gere Micsoda nő!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts egyáltalán nem biztos benne, hogy a Micsoda nő! ma sikeres lenne. A színésznő a The Guardiannek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy egy örömlány és egy sikeres üzletember szerelmi története a mai világban már nem működne úgy, ahogy az tarolt 1990-ben.

"Több sebből is vérzik a történet, de ez szerintem nem von le semmit a népszerűségéből, a nézők még mindig szeretik" – nyilatkozta Julia, aki az után vállalta el a szerepet, hogy előtte nyolc másik híres színésznő visszautasította azt.

Forrás: InterCom

Eltemették Koós Jánost: özvegye, Dékány Sarolta összeomlotthttp://www.life.hu/kult/20190321-eltemettek-koos-janost-ozvegye-dekany-sarolta-osszeomlott.htmlSzerda délután hatalmas tömeg előtt vettek búcsút a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Felesége, Dékány Sarolta összeomlott a szertartás alatt, sokan aggódnak érte. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoSúlyos betegség miatt nem lép fel január óta Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/kult/20190317-sulyos-betegseg-miatt-nem-lep-fel-januar-ota-fekete-jeno-blues-zenesz.htmlJanuár közepe óta nem láthatjuk színpadon az ismert blueszenészt, Fekete Jenőt. Az előadó Facebook-oldalán írta le, hogy mi ennek az oka: lassan két hónapja alig tud felkelni az ágyból. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, így a közösségi oldalán kér segítséget, ahogy ő fogalmaz: „minden fillér számít”. KultOrigoÍgy vélekedik a hűtlenségről Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20190316-igy-velekedik-a-hutlensegrol-bereczki-zoltan-szinesz.htmlBereczki Zoltán új darabja, a Nemek és igenek kapcsán beszélt arról, hogy nem veszi könnyen a félrelépést, és hogy mi a véleménye a megcsalásról. Kult--Átadták a Kossuth-díjakat: Törőcsik Mari és Müller Péter is megkaptahttp://www.life.hu/kult/20190315-atadtak-a-kossuthdijakat-torocsik-mari-es-muller-peter-is-megkapta.htmlMagyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Kossuth-nagydíjat adományozott. Törőcsik Marit Kossuth-nagydíjjal tüntették ki. Íme, a díjazottak. Kult--Így emlékezik meg a Facebookon Koós Jánosról Csonka Andráshttp://www.life.hu/kult/20190303-igy-emlekezik-meg-facebookon-koos-janosrol-csonka-andras.htmlHajdú Péterhez, Curtishez, Ábel Anitához és másokhoz hasonlóan a Facebookon is elbúcsúzott Csonka András Koós Jánostól. Kult--Polyák Lilláék fellépésén az igazi ABBA-t követelte egy pécsi házaspárhttp://www.life.hu/kult/20190217-polyak-lillaek-fellepesen-igazi-abbat-kovetelte-egy-pecsi-hazaspar.htmlNagyot csalódott egy pécsi házaspár, akik a pécsi Kodály Központban az évi rendszerességgel megrendezett Pannon Filharmonikusok koncertre váltott belépőt. Úgy gondolták, hogy Valentin-napon az ABBA Show keretein belül valóban a svéd zenekar áll színpadra. De nem, a dalokat Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor adták elő. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.