A színpadon hunyt el Ian Cognito brit komikus

Forrás: Shutterstock -
halál szívroham Ian Cognito stroke humorista Nagy-Britannia komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek egyik kedvenc komikusa, Ian Cognito tragikus hirtelenséggel hunyt el a napokban. Épp a színpadon volt. 

Épp előadást tartott Ian Cognito brit komikus, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt. A közönség azt hitte, hogy ez is az előadás része – írja a CNN.

A humorista ugyanis néhány perccel korábban még a szívrohamot és a stroke-ot állította a történetek középpontjába. A közönség nevetett, majd az egyik szervező sietett oda Cognitóhoz – mondta a lapnak Ryan Mold, az előadásnak helyt adó terem tulajdonosa.

A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Ian Cognito tragikus hirtelenséggel hunyt el Forrás: Shutterstock

Ünnepeljük egy szuper kvízzel a magyar költészet napjáthttp://www.life.hu/kult/20190405-unnepeljuk-kvizzel-a-kolteszet-napjat-jozsef-attila.htmlJózsef Attila nevével minden általános és középiskolás diák találkozik. Április 11-én, a költő születésnapján arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismered a poéta életútját és műveit. Kvízünkből megtudhatod a választ. Tarts velünk! KultOrigoBudapesten jártak a Fukagawa negyed gésái: az életük nem olyan, mint a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20190409-budapesten-jartak-a-fukagawa-negyed-gesai-eletuk-nem-olyan-mint-a-filmvasznon.htmlElrabolt gyerekek, kényszerből űzött hivatás, női idomokra éhes férfiszemek – nagyjából ezeket jegyezhetjük meg a japán gésákról szóló filmekből. A mai modern világban is élnek gésák, akik azon igyekeznek, hogy megőrizzenek művészetükkel valamit egy letűnt korból. De hogyan élnek valójában? Erre adtak választ a Life.hu-nak azok a gésák, akik Tokió Fukagawa negyedéből érkeztek Budapestre. Egyikük, Sayuki a világ első olyan gésája, aki nyugati nőként űzi ezt a hivatást. KultOrigoElhunyt Seymour Cassel, Wes Anderson és John Cassavetes filmjeinek sztárjahttp://www.life.hu/kult/20190409-elhunyt-seymour-cassel-wes-anderson-es-john-cassavetes-filmjeinek-sztarja.html84 éves korában elhunyt Seymour Cassel amerikai filmszínész, John Cassavetes és Wes Anderson filmjeinek sztárja, akit az Arcok című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek. Kult--5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod áprilisbanhttp://www.life.hu/kult/20190408-aprilisi-film-es-sorozat-ajanlo.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak. Jöjjenek hát április ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoMeghalt György István Balázs Béla-díjas filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20190408-meghalt-gyorgy-istvan-balazs-beladijas-filmrendezo.html94 éves korában meghalt György István Balázs Béla-díjas filmrendező – közölte a Magyar Filmművészek Szövetsége hétfőn az MTI-vel. KultOrigoElhunyt Roberta Haynes színésznő: 91 évet élthttp://www.life.hu/kult/20190408-elhunyt-roberta-haynes-szineszno-91-evet-elt.htmlFloridai otthonában hunyt el 91 évesen Roberta Haynes. A színésznő leginkább az 1951-es Visszatérés a Paradicsomba című filmmel híresült el, melyben Gary Cooper oldalán játszott. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.