Curtis alig egy hete adta ki új slágerét, de máris egy másik friss szerzeménnyel jelentkezik: a Lehetne újra február szövegét a rehabilitációja alatt írta, és szerelmének, Krisztinek szól. Ráadásul Curtis kivételesen nemcsak rappel, hanem énekel is a dalban.

Újabb klippel jelentkezik Curtis, pár nappal az után, hogy megjelent a Nem maradok padlón című slágere, amelynek videója már 1 milliós megtekintésnél jár. A legújabb számának, a Lehetne újra februárnak a szövegét a rehabilitációja alatt írta, amely egy őszinte vallomás párjának, Krisztinek.

Curtis újabb dallal jelentkezikForrás: Instagram / Curtis

"Januárban született a dal, amikor bevonultam a rehabilitációra. Ez egy szerelmes levél Krisztinek, ezzel is szerettem volna köszönetet mondani, hogy végig mellettem állt.  Hálával tartozom neki" - emlékezett vissza Curtis. A szám különlegessége, hogy a fenegyerek kivételesen nemcsak rappel, hanem dalra is fakad benne,  a refrént ugyanis ő maga énekli. „Eredetileg nem rám lett szabva a refrén, mást képzeltem volna el, Király Viktort például, viszont a szerzőtársam, Vígh Arnold azt mondta, hogy ezt nem adhatom másnak, enyém legyen ez a rész is" - mondta Curtis. A videóklipet Jimmy J. Hollywood rendezte, aki hétvégén a Magyar Filmdíj közönségnyertese lett „25 dollár" című rövidfilmjével. Jimmy igazán különleges hangulatot adott a videónak, amelyben Curtis mellett a csodálatos színművésznő, a Junior Príma-díjas Eke Angéla is főszerepet kapott.