Curtis újabb klippel jelentkezik: a rehabilitációja alatt írta a dal szövegét

Forrás: Instagram / Curtis -
klippremier rehab Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis alig egy hete adta ki új slágerét, de máris egy másik friss szerzeménnyel jelentkezik: a Lehetne újra február szövegét a rehabilitációja alatt írta, és szerelmének, Krisztinek szól. Ráadásul Curtis kivételesen nemcsak rappel, hanem énekel is a dalban.

Újabb klippel jelentkezik Curtis, pár nappal az után, hogy megjelent a Nem maradok padlón című slágere, amelynek videója már 1 milliós megtekintésnél jár. A legújabb számának, a Lehetne újra februárnak a szövegét a rehabilitációja alatt írta, amely egy őszinte vallomás párjának, Krisztinek.

Curtis újabb dallal jelentkezik Forrás: Instagram / Curtis

"

Ez egy szerelmes levél Krisztinek, ezzel is szerettem volna köszönetet mondani, hogy végig mellettem állt.

kivételesen nemcsak rappel, hanem dalra is fakad benne,

a refrént ugyanis ő maga énekli. „Eredetileg nem rám lett szabva a refrén, mást képzeltem volna el, Király Viktort például, viszont a szerzőtársam, Vígh Arnold azt mondta, hogy ezt nem adhatom másnak, enyém legyen ez a rész is" - mondta Curtis. A videóklipet Jimmy J. Hollywood rendezte, aki hétvégén a Magyar Filmdíj közönségnyertese lett „25 dollár" című rövidfilmjével. Jimmy igazán különleges hangulatot adott a videónak, amelyben Curtis mellett a csodálatos színművésznő, a Junior Príma-díjas Eke Angéla is főszerepet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.