Neo visszatér! A Mátrix 4. részében Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is szerepelni fog

Forrás: The Picture Desk/n/a/Melinda Sue Gordon -
Neo Keanu Reeves film Mátrix 4 Carrie-Anne Moss Wachowski Mátrix Trinity
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén márciusban 20 éve mozikba kerülő Mátrix egyedi látványvilágával és már-már filozofikus mélységekig menő mondanivalójával az egyik legmeghatározóbb alkotássá vált. A trilógia folytatásáról már lehetett pletykákat hallani, de most meg is erősítették. A csapatban Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss mellett a rendezőpáros egyik fele, Lana Wachowski is fix helyet tudhat a magáénak.

A Mátrix franchise világszerte több mint 1,6 milliárd dolláros nettó bevételt hozott a konyhára, nem csoda hát, hogy egy újabb rész elkészítése mellett döntöttek. Lana Wachowski a forgatókönyv írásán túl vélhetően a rendezésbe és a forgatás előkészületeibe is besegít majd.

Lana Wachowski, korábban Laurence „Larry" Wachowsky Forrás: AFP/Kevin Winter

A Warner Bros egyelőre annyit árult el, hogy az új film (is) a mátrix világában fog játszódni, de arról, hogy a harmadik rész közvetlen folytatása lesz-e, még nincs hír. A rajongók körében azonban Neo és Trinity szerepe bizakodásra adhat okot, az sem kizárt, hogy egy előzményfilm készül.

A Mátrix neve egyet jelent a minőséggel és a kreativitással, ráadásul Keanu Reeves az elmúlt években csak olyan produkciókhoz adta a nevét, amik kivétel nélkül hatalmas sikert arattak, elég csak a John Wick-filmekre gondolnunk.

Keanu Reeves a Mátrix: Újratöltve című filmben Forrás: The Picture Desk/n/a/Melinda Sue Gordon

Mi felkészültünk egy újabb Mátrix-történetre, de egészen biztosan várnunk kell még rá, hiszen csak a film előkészületei zajlanak, a bemutató várható időpontjáról még nincs információ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.