Nincs még programod a nyár utolsó napjaira? Összegyűjtöttünk néhányat.

 

Fina Junior Világbajnokság 

Ezen a hétvégén együtt szurkolhatunk a fiatal magyar úszótehetségeknek, ugyanis idén 7. alkalommal kerül megrendezésre a FINA Junior Úszó Világbajnokság, ahol izgalmas összecsapásoknak lehetünk szemtanúi a Duna Arénában.
További infók itt

Időpont: 2019. augusztus 20-25.
Helyszín: Budapest, Duna Aréna

Fina Junior VilágbajnokságForrás: fina-budapest2019.com

Budapest Urban Games

Augusztus 31-én negyedszerre is megrendezik a Budapest Urban Gamest (BUG). Az indulók több sportágban is megmérkőzhetnek egyénileg vagy csapatban. A Klauzál téren a sportközösségek két vérbeli csapatsportágban, a grundfociban és streetballban mérethetik meg magukat. A futás és laser run gyönyörű helyszínen, a Citadellán kerül megrendezésre. A falmászás szerelmesei a lehető legizgalmasabb helyszínen, a budai várfalon tehetik próbára tudásukat. Valamint a legmagasabb szintű biztonsági intézkedések mellett kerül sor a Duna-átúszásra a Műegyetem rakparton.
Az esemény idén is mindenki számára ingyenes, a részvétel regisztrációhoz kötött.

További részletek: Web, Facebook 

Időpont: 2019. augusztus 31.
Helyszín: Budapest egyes helyszínein

Budapest Urban GamesForrás: arpadkurucz.com/Kurucz Árpád

Györöki Szüret és XVII. Halászléfőző Fesztivál

A régi szüretek hangulatát idézi meg a már hagyománnyá vált vidám, jelmezes szüreti felvonulás maskarásokkal, fúvószenekarral, néptáncosokkal és az elmaradhatatlan boros lovas kocsival. A lelkes csapatok által elkészített ízletes halászlevek kóstolása után kirakodóvásár, folklór- és gyermekműsorok, operettmelódiák, este pedig szüreti bál várja a vendégeket. Ideális családi, baráti program minden korosztály számára.

Időpont: 2019. augusztus 31.
Helyszín: Balatongyörök, móló melletti sétány

Györöki Szüret és XVII. Halászléfőző FesztiválForrás: Facebook/Tourinform Balatongyörök

Állatkertek Éjszakája 

Országszerte 12 település 13 állatkertje, vadasparkja, valamint „állatos" bemutatóhelye várja az érdeklődőket augusztus 30-án, az Állatkertek Éjszakáján. A nagyközönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják. A részletes intézményenkénti programokat és egyéb kapcsolódó információkat az egyes állatkertek a saját honlapjukon teszik közzé.

Időpont: 2019. augusztus 30.
Helyszín: Országszerte

Állatkertek ÉjszakájaForrás: Facebook/Fővárosi Állat- és Növénykert

Szegedi Ifjúsági Napok

Az ország nyárzáró zenei fesztiválja idén is a szegedi Partfürdőn kerül megrendezésre. A 4 napos fesztiválon számos hazai és külföldi fellépő gondoskodik a buli hangulatáról.
A programokról bővebb infórmáció itt.

Időpont: 2019. augusztus 28-31.
Helyszín: Szeged, Partfürdő

Szegedi Ifjúsági NapokForrás: Facebook/Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN