Gyász: elhunyt a Szerelemhajó színésznője, Valerie Harper

Forrás: Shutterstock -
halál Szerelemhajó (sorozat) rák Valerie Harper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal a nyolcvanadik születésnapja után Meghalt Valerie Harper színésznő, akit a Szerelmhajó című amerikai sorozatból ismerhetett meg a hazai közönség.

A színésznő évek óta rákkal küzdött, halálhírét a lánya erősítette meg.

Harper a hatvanas években már kapott kisebb szerepeket, többek között a Columbo-sorozatban is. A nyolcvanas évek elején kapott lehetőséget a Szerelehajóban, két részben is láthattuk.

Valerie Harper Forrás: AFP/2015 Getty Images/Noam Galai

Később a Szex és New Yorkban, majd a Született feleségekben is feltűnt, a Simpson családban és az Amerikai faterban pegig szinkornszínész volt.

Paul McCartney első képes mesekönyve a jövő héten jelenik meghttp://www.life.hu/kult/20190901-paul-mccartney-elso-kepes-mesekonyve-a-jovo-heten-jelenik-meg.htmlA jövő héten jelenik meg Nagy-Britanniában Paul McCartney első, gyermekeknek írt képes mesekönyve, amely a szerző által felolvasott hangoskönyv-változatban is kapható.KultMeghalt Tóth János operatőr, a nemzet művészehttp://www.life.hu/kult/20190831-meghalt-toth-janos-operator-a-nemzet-muvesze.htmlNyolcvannyolc éves korában meghalt Tóth János Kossuth-díjas operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja - közölte az MMA az MTI-vel. Kult--Micsoda férfi! – 70 éves Hollywood szívtiprója, Richard Gerehttp://www.life.hu/kult/20190828-richard-gere-70-eves-fontos-filmszerepei.htmlAugusztus 31-én ünnepli jubileumi születésnapját az a filmsztár, aki évtizedeken át számított a férfiideál hollywoodi megtestesítőjének, és aki emellett a színészi képességeit is számos alkalommal bizonyította a legkülönfélébb szerepekben. A kerek évforduló alkalmából összegyűjtöttük kedvenc Richard Gere-filmjeinket. KultOrigo70 éves lett Richard Gere - Sármjából semmit sem veszítetthttp://www.life.hu/kult/20190831-70-eves-lett-richard-gere-sarmjabol-semmit-sem-veszitett.htmlAugusztus 31-én ünnepli hetvenedik születésnapját Richard Gere Golden Globe-díjas amerikai színész. Még ma is olyan sármos, mint 1990-ben, a Micsoda nő! idején. Kult--James Blunt jövő áprilisban a Budapest Sportarénában ad koncertethttp://www.life.hu/kult/20190830-james-blunt-jovo-aprilisban-a-budapest-sportarenaban-ad-koncertet.htmlJames Blunt jövő évi európai turnéján ismét érinti Magyarországot. A brit dalszerző-előadó, akinek új albuma, a Once Upon a Mind idén októberben jelenik meg, 2020. április 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Kult--Brad Pitt a legnagyobb kihívásnak nevezte Ad Astra című filmjéthttp://www.life.hu/kult/20190830-brad-pitt-a-legnagyobb-kihivasnak-nevezte-ad-astra-cimu-filmjet.htmlBrad Pitt a legnagyobb kihívásnak nevezte Ad Astra - Út a csillagokba című új filmjét, amelyet csütörtökön mutattak be a 76. velencei filmfesztivál versenyprogramjában. Kult--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.