Elhunyt John Wesley színész, az Állj, vagy lő a mamám! szereplője

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál színész John Wesley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszan tartó betegség után távozott.

Elhunyt az Állj, vagy lő a mamám! című film szereplője, John Wesley. A színész 72 évesen távozott az élők sorából. A családja körében hunyt el, a szomorú hírről a színész rokonai adtak tájékoztatást. John Wesley-t láthattuk a Kaliforniába jöttem című sorozatban is, de feltűnt még a Médiumban, a Döglött aktákban és a Merlose Place-ben is.

Elhunyt John Wesley színész Forrás: http://drpatrickomalley.com
Véletlenek sorozatának köszönheti színészi karrierjét Forgács Gáborhttp://www.life.hu/kult/20190908-veletlenek-sorozatanak-koszonheti-szineszi-karrierjet-forgacs-gabor-szinesz.htmlFiatalként nem voltak színészi ambíciói, a Ki mit tud?-ra is barátai unszolására jelentkezett - egy jódlival - az akkor műszaki pályán tevékenykedő Forgács Gábor.KultOrigoElhunyt Kara Tünde Békéscsabai Jókai Színház egykori színművészehttp://www.life.hu/kult/20190908-elhunyt-kara-tunde-bekescsabai-jokai-szinhaz-szinmuvesze.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után pénteken elhunyt Kara Tünde, a Békéscsabai Jókai Színház egykori színművésze – írta a behir.hu. A Jászai-díjas színésznő 45 éves volt.Kult--A Joker nyerte a Velencei Filmfesztivál fődíjáthttp://www.life.hu/kult/20190908-a-joker-nyerte-a-velencei-filmfesztival-fodijat-todd-phillips.htmlTodd Phillips rendező Joker című filmje nyerte el a 76. Velencei Filmfesztivál legjobb filmért járó fődíját, az Arany Oroszlánt a szombati zárónapon. Kult--Idén is megrendezik az Agatha Christie Fesztivált Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20190907-iden-is-megrendezik-agatha-christie-fesztivalt-budapesten.htmlKulturális, ismeretterjesztő, kreatív és gasztronómiai programokkal is várják az érdeklődőket szeptember 14-én és 15-én az Agatha Christie Fesztiválon a budapesti MOM Kulturális Központban.KultOrigoElhunyt LaShawn Daniels, a Destiny's Child dalszerzőjehttp://www.life.hu/kult/20190906-elhunyt-lashawn-daniels-a-destinys-child-dalszerzoje-autobalesetben.html Autóbalesetben életét vesztette LaShawn Daniels amerikai Grammy-díjas dalszerző. A Destiny's Child, Lady Gaga, Toni Braxton és mások számos slágerének komponistája kedden, 41 évesen hunyt el Dél-Karolina államban. Kult--Könyvünnep és borfesztivál a hétvégén a budai Várbanhttp://www.life.hu/kult/20190905-konyvunnep-es-borfesztival-a-hetvegen-a-budai-varban-160-boraszat-marai.htmlBorfesztivált és könyvünnepet is rendeznek a hétvégén a budai Várban: a csütörtökön kezdődő Budapest Borfesztiválon mintegy 160 pincészet, a pénteken kezdődő Budavári Könyvünnepen 28 könyvkiadó mutatkozik be.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.