Bodrogi Gyula 85 évesen is elképesztően akítv, bár saját bevallása szerint nem is tudna a színpad nélkül élni. A Nemzet Színésze ebben a színházi évadban is rengeteg előadásban szerepel.  

A József Attila Színházban és a Nemzeti Színházban is több darabban láthatja a közönség Bodrogi Gyulát, aki korát meghazudtolóan aktív, habár a derékfájdalom már megszokottá vált számára. „Megvagyok, köszönöm. Igaz, a derekam még mindig fáj, de elfogadtam, hogy most már így élem le az életemet" - mondta nevetve a Ripostnak Bodrogi, aki már készül az új színházi évadra.

Bodrogi GyulaFotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Szezonkezdés van, jön az új évad. A József Attila Színházban és a Nemzeti Színházban is lesznek előadásaim. Az utóbbival már voltunk Nyíregyházán a Vidor fesztiválon, ott játszottunk. Engem az évadban októberben láthat először a közönség a Nemzetiben" - mesélte a színészlengenda, aki saját bevallása szerint sok mindent elfelejt, de a szövegeit álmából felkeltve is bármikor elmondja. Hiába, ahogy ő fogalmaz színpad az élete: „nélküle már nem nagyon tudnék élni" - mondja.