Star Wars: Skywalker korával véget ér az űreposz

Forrás: Lucasfilm -
Star Wars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A decemberben a mozikban debütáló Star Wars: Skywalker kora című epizóddal véget ér az űreposz.

"A saga véget ér. A történet örökké él" - olvasható az üzenet a scifisorozat IX. epizódjának utolsó beharangozó videóján, amely a héten jelent meg. A traileren C-3PO is a búcsúra utal: "Egy utolsó pillantást vetek a barátaimra" - mondja.

Forrás: Lucasfilm

A film december 19-től a magyar mozikban is látható.

A Star Wars: Skywalker kora a Star Wars: Az ébredő Erővel 2015-ben elkezdődött új trilógia befejező része. Az ébredő Erőt J. J. Abrams rendezte, a trilógia második részét, a Star Wars: Az utolsó jedik című epizódot Rian Johnson, a harmadik, befejező részt pedig ismét J. J. Abrams jegyezte rendezőként.

A Skywalker korának főszerepében Daisy Ridley tér vissza, a további szereposztásban látható Oscar Isaac, John Boyega, Mark Hamill, Carrie Fisher és Adam Driver is. A Walt Disney stúdió, amely a Star Wars jogait a Lucasfilmtől megvásárolta, májusban bejelentette, hogy 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban a Star Wars-univerzum három új filmje jelenik majd meg. Szó volt egy új trilógiáról, amelyet Rian Johnson rendezne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.