Egyetlen produkcióra ismét összeállhat a Jóbarátok szereplőgárdája.

Úgy tűnik, ismét összeállhat a népszerű Jóbarátok-tévésorozat egykori szereplőgárdája egy egyszeri produkcióhoz – számolt be róla az MTI. A hat Jóbarátok-sztár új produkcióját a Hollywood Reporter és a Variety értesülése szerint az HBO Max streamingszolgáltatás sugározza majd.

Az HBO Max még nem erősítette meg a hírt, de a sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston a napokban már célzott rá, hogy készülődik valami a Jóbarátokkal kapcsolatban.

Meg nem nevezett források szerint a szereplőgárdával elkezdődtek a szerződéssel kapcsolatos tárgyalások, és az már bizonyos, hogy a 2004-ben befejeződött szériát nem élesztik újra.

A Jóbarátok csapataForrás: NBC

Aniston októberben regisztrált az Instagramra, és rögtön egy olyan szelfit töltött fel, amelyen a Jóbarátok színészei, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow és David Schwimmer társaságában látható. Ellen DeGeneres tévéshow-jában pedig sejtelmesen arról beszélt a színésznő, hogy mindannyian "nagyon szeretnének valamit csinálni, azt még pontosan nem tudják, hogy mit, de próbálkoznak és dolgoznak rajta".