A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula 85 évesen sem lassít, színházi szerepei mellett hamarosan visszatér a képernyőre.

Bodrogi Gyula napjai igen mozgalmasan telnek. Színházi szerepei mellett már az új Süsüre készül, hiszen a híres egyfejűnek ismét ő fogja kölcsönözni a hangját.

Bodrogi Gyula, a nemzet színésze a Süsü, a sárkány című bábfilmsorozat mesehőseiről készült alkalmi bélyegblokk forgalomba bocsátásán BudapestenForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ugyanolyan izgatottan készülök fel egy prózai, drámaibb vagy éppen egy zenés, táncos darabra. Most az utóbbiban játszom, ugyanis a Budapesti Operettszínház felkért a Bozsik Yvette rendezésében színpadra kerülő János vitéz francia királyának szerepére. A darabnak ma este lesz a bemutatója. Nagyon izgalmas feladat, a színészi játék mellett ugyanis csodálatos zenével és tánccal készülünk" – kezdte Bodrogi a Lokálnak.

Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színházban rendezett ünnepségén.Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A 85 éves színész hamarosan a képernyőre is visszatér.

„Nagyon örültem, amikor Csukás István elmondta: negyven év után újabb Süsüt ír. Nem volt kérdés számomszra, hogy ismét az én hangomon szólal meg. Sokan az utcán a mai napig Süsünek hívnak. Bár még nem sok mindent tudok az új részekről, Csukás hetekig elvonulva írt, és még mindig nagy munkában van."