Több mint 13 ezer közönségszavazat érkezett a Magyarország 365 fotópályázatra

Magyarország fotópályázat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása, több mint 13 ezren szavaztak a legjobb képekre. A közönségdíjakat és a zsűri szakmai elismeréseit szerdán adják át Budapesten, a Bálna rendezvényközpontban - mondta el az MTI-nek a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba kiemelte, hogy a legjobb alkotásokat ezt követően közzéteszik az interneten, emellett a jövő évtől kiállításokon is bemutatják a képeket.

A Magyarország 365 fotópályázat iránti érdeklődést jól jelzi, hogy összesen 17 ezer pályaművet küldtek be - tette hozzá.
A fotópályázatra három kategóriában - táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki életképek témában - lehetett nevezni. A kategóriák első helyezettjei 1-1 millió forint, a második helyezettek 500-500 ezer forint, a harmadik helyezettek 300-300 ezer forint jutalomban részesülnek. Emellett az internetes közönségszavazás győztesei is 1-1 millió forint pénzjutalmat kapnak kategóriánként.

A szakmai zsűri elnöke Kaiser Ottó, a tagja Keleti Éva Kossuth-díjas fotóművész, Szarka Klára fotótörténész, Kerekes Emőke fotográfus és Tassy Márk, a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.