Még nem tudni, ki veszi át Gesztesi Károly szerepeit

Forrás: Facebook -
Bánfalvy Ágnes Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Gesztesi Károly éppen Szegedre igyekezett egy fellépésre, amikor tragikus halála bekövetkezett. A színésznek körülbelül 25 előadása volt havonta, a Bánfalvy Stúdió szinte minden darabjában játszott, háromban főszerepet. Annyira bíztak benne, hogy beugrója sem volt, így adódik a kérdés, ki veszi át a szerepeit.

A ripost arról ír, hogy a Bánfalvy Stúdió következő műsora február 8-án, Ajkán lesz, ahol kétszer is bemutatják a Páratlan Páros című darabot, amelyben Gesztesi játszotta a főszerepet. Az is kiderült, az előadást megtartják.

Forrás: Facebook

„Nem tudunk információval szolgálni arról, hogy ki fogja átvenni Gesztesi Károly szerepét. Az igazgatónk kereste ezzel kapcsolatban a produkciós irodát, de nem kaptunk választ. Az azonban biztos, hogy február 8-án mindkét előadás meg lesz tartva!" – mondta el a lapnak a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központegyik munkatársa.

„Nem fogunk megszűnni, meggyőződésem, hogy ezt Karcsi sem szeretné, hiszen rengeteg munkája volt benne. Biztosan mondhatom, folytatni fogjuk, hiszen meghirdettük az előadásokat, de egyelőre teljes lebénulás van, mivel a férjem szombaton még a baleset előtt 10 perccel is beszélt vele. Nem tudjuk felfogni a történteket, folyamatosan tanácskozunk" – fogalmazott a tragédiát követően Bánfalvy.

A lap arról is ír, hogy a legnagyobb esély talán arra van, hogy ismét a legidősebb fia, Máté lép édesapja helyére. Korábban 2015-ben a Karinthy színház Csalogány család című darabjában is ő vette fel apja szerepét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.