A Dal 2020 Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este A Dal 2020 harmadik előválogatóján a versenyzők dalai mellett ezúttal egy korábbi versenyző tér vissza, hogy egy érzelmes időutazásra vigye magával a nézőket: Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című dalát Tóth Vera adja elő.

„Bár nem ismertük egymást Cserháti Zsuzsával mégis van közöttünk egy különleges, megmagyarázhatatlan kapocs, aminek egyik oka lehet, hogy ő is az érzelmeit megélő ember volt" – mondta Tóth Vera.

TV2

Az énekesnő úgy látja, hogy Cserháti dalai nagyon tanulságosak, mert egyszerre tudnak drámai mélységet nyújtani, ugyanakkor az átlagember szívéhez szólni. „Nem olyanok, mint a mai trend. Ezért illik ez a dal nagyon jól ebbe a műsorba, mert itt is rengeteg olyan fellépő kap lehetőséget, aki nagyszerű, de a mai trendbe nem feltétlenül passzoló zenét csinál. Csak arra tudom bíztatni őket, hogy tartsanak ki emellett, mert hiába látszik úgy mintha mást diktálna a mai popkultúra, a minőségi zene mindig időtálló marad" – tette hozzá.

Vera szerint ebben a győztesnek óriási segítségére lesz a zenei karrierjének építésére fordítható 75 millió forint összértékű főnyeremény.

A Dal 2020 – szombatonként 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.