A Dal 2020: Rácz Gergőék nyerték a harmadik fordulót

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Rácz Gergő A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal harmadik válogatóját  Rácz Gergő és Orsovai Reni duója nyerte, Berkes Olivér számára pedig - többek között - véget ért a verseny. 

A Rácz Gergő és Orsovai Reni duója nyerte Mostantól című számával A Dal 2020 harmadik válogatóját szombaton.Továbbjutott még a Tortuga és Mámor tér 3. című dal, a Turbo és az Iránytű, Ember Márk és a Tovább, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik a Valamiér című számmal, valamint Kökény Attila a Búcsúznom kell című dallal.

A hatodik továbbjutó helyen holtverseny alakult ki Kökény Attila és Berkes Olivér között, előbbi a zsűri döntése alapján jutott az elődöntőbe.


A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, a Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezte és pontozta. Berkes Olivér, Heincz Gábor "Biga", Diana és az MDC nem folytathatta tovább a versenyt - írja az MTI.

A Dal 2020, Rácz Gergő Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.