Összeállt A Dal 2020 végső mezőnye: íme, a 8 döntős

Forrás: Médiaklikk/Duna TV -
A Dal 2020
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este a második elődöntő után összeállt A Dal 2020 mezőnye. Újabb négy produkció jutott tovább, akik megmérettethetik magukat a március 7-ei döntőben, amelynek győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című dala, a Tortuga Mámor tér 3. című száma, a Fatal Error Néma című dala, valamint Takács Nikolas Csendbeszéd című száma egy hete továbbjutott, most pedig a Turbo Iránytűje, a Nene zenekar Későre jár dala, Ember Márk Tovább című száma, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik Valamiért produkciója jutott be a végső mezőnybe.

Forrás: Médiaklikk/Duna TV

A február 29-i második elődöntőben az alábbi előadók dalai versenyeztek:

Ember Márk – Tovább
Kies – Az egyetlen
Kóbor Zsóka és Polgár Patrik – Valamiért
Kökény Attila – Búcsúznom kell
Molnár Dániel – Ábránd
Nene – Későre jár
Pál Dénes –Készen állsz
Turbo – Iránytű
Wolf Kati – Próbáld még

Március 4-én éjfélig továbbra is lehet szavazni a dalok akusztikus feldolgozásaira A Dal Akusztik online szavazás keretében a www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.