80 éves lett a Jóban Rosszban sztárja, mindenki Károly bácsija

TV2 Cs. Németh Lajos Jóban Rosszan születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretettel köszöntötte 80. születésnapján a Jóban Rosszban stábja mindenki kedvenc Károly bácsiját, azaz Cs. Németh Lajost.

Az Aase-díjas színész több mint 10 éve tagja a Jóban Rosszban csapatának, ahol óriási szeretet veszi körül. Mint mondta: nagy öröm számára, hogy az idősebb korosztály gondolatait képviselheti a képernyőn, hiszen számos olyan csavar volt már a sorozat történetében, amely a nyugdíjasok mindennapjaira reflektál.

80 éves lett a Jóban Rosszban sztárja, mindenki Károly bácsija Forrás: TV2

Egész életében színpadon állt: pályáját a debreceni Csokonai Színházban kezdte 1962-ben, majd a Madách Színházban játszott 1990-ig, utána pedig a Budapesti Kamaraszínházban lépett színpadra. A magyar színháztörténet megannyi nagy szerepét eljátszhatta, és a mai napig aktív. Jelenleg a Vidám Színpadon, illetve a Hadart Színház Süsü, a sárkány című előadásában alakítja a Király szerepét, ez nagy kedvence a gyerekközönség miatt.

Szinkronszínészként egy ország ismeri hangját a külföldi sikersorozatokból, nagy mozifilmekből.

Feleségével, Tóth Judit színésznővel hat évtizede szeretik egymást, két gyermeket neveltek fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.