A Bagossy Brothers Company új dala a koronavírus legvédtelenebb áldozatait segíti - Videó

UNICEF koronavírus Bagossy Brothers Company klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj dallal jelentkezik a Bagossy Brothers Company, az együttes pedig úgy döntött, hogy a Boldog idők minden online bevételét az UNICEF Magyarország munkájának támogatására ajánlja fel. Az egészségügyi vészhelyzetben az UNICEF Magyarország a koronavírus legvédtelenebb áldozatait, a hátrányos helyzetű gyerekeket kívánja megsegíteni. Azokat, akik gyakran senki másra nem számíthatnak.

Miközben az UNICEF globálisan küzd a koronavírus terjedése ellen, az UNICEF Magyarország helyben is segíteni kíván a rászoruló gyerekeknek. A szervezet felmérése szerint a gyermekvédelmi intézményeknek, gyerekotthonoknak, anyaotthonoknak, kórházak gyermekosztályainak elsősorban védőfelszerelésre, számítástechnikai eszközökre, vitaminokra, élelmiszerre, játékokra és tisztítószerekre van szükségük. Az UNICEF Magyarország arra kér mindenkit, céget, hogy a maguk lehetőségeivel segítsenek a heroikus munkát végző intézményeknek. Magánszemélyek adományaikkal a globális és a hazai célkitűzések megvalósításában is segíthetnek. Akadályozzuk meg közösen, hogy a nehéz helyzetben lévő gyerekek legyenek a vírus láthatatlan áldozatai!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.