Szokatlanul merész klippel rukkolt elő Singh Viki: egy srácot is felrobbant benne - Videó

merész Singh Viki videó videoklip énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pünkösd alkalmából jelent meg Singh Viki legújabb videóklipje, amely horrorfilmbe illő történetet elevenít meg -írja a Blikk.

"A történet középpontjában egy lány áll, akin a klip elejétől fogva látszik, hogy megrekedt a saját világában, olyan, mintha bármikor az őrület szélére kerülhetne. Az arcán erőltetett a mosoly és vannak árulkodó jelek arra, hogy valami nem stimmel vele" – mesélte a Pünkösdrózsa című dalhoz készített kisfilm történetéről az énekesnő.

"Maga a dal részemről egy visszaemlékezés azokra a kapcsolataimra, amelyek rombolták a nőiességemet, szétzúzták az önbizalmamat.

Sokan megtapasztalták már ezt szerintem. Hogy a kapcsolatban nem szeretnek minket eléggé, a másik fél eltünedezik, és csak akkor jön, amikor neki kedve van. Ha pedig előkerül, mindent eldobunk, hogy vele legyünk, nem számít, mennyit váratott minket vagy miként bánt velünk. Észre kell venni, ha egy olyan mérgező kapcsolatban ragadtunk, ami által nem mi vagyunk főszereplők a saját életünkben, vagy ami parkolópályára állít, sodródunk vele, és ki vagyunk szolgáltatva a másik félnek... Nem várhatjuk a sarokban, hogy mi lesz a sorsunk, a kezünkbe kell venni az irányítást és ha összeszorított fogakkal is, de véget vetni a borzalomnak, amiben élünk"– jelentette ki Viki.

Viki mindezt igyekezett egy letisztult, természetközeli helyen megjeleníteni. Sirokon, varázslatos környezetben, erdő közepén megbújó faházaknál forgatott.

"Ami a klipben történik, átvitt értelemben egy kapcsolat temetését, egy korszak lezárását jelenti. Egy olyan életszakaszét, amely nem most zárult le, hanem már évekkel ezelőtt. Az, hogy felrobbantottam a klipben szereplő, faházban kuporgó megkötözött és összevert srácot, valójában egy metafora, a saját gyötrelmemet égettem fel magam mögött.

Ez a dal a hosszú és mérgező párkapcsolatok végéről és egyben az én újjászületésemről szól, amit muszáj volt kiírnom magamból – magyarázta az énekesnő, kiemelve, eddigi dalai közül a Pünkösdrózsára a legbüszkébb, majdnem egy évet várt arra, hogy megjelenhessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.