Ben Affleck Michael Keaton denevérember Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy korábban kijelentette: nem lesz újra Batman, most mégis a denevérember bőrébe bújik a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, Ben Affleck.

A Vanity Fair értesülései szerint Ben Affleck 2022 nyarán fog visszatérni The Flash című szuperhősfilmben, ahol újra magára húzza a Sötét Lovag jelmezét.

A film rendezője Andy Muschiette azt is elárulta, hogy nem ez az egyetlen meglepő hír a mozival kapcsolatban, mivel a villámgyors szuperhős főszereplésével készülő kreációban helyet kap Michael Keaton is, aki a a 90-es évek elején alakította népszerű DC Comics karaktert.

Ben Affleck a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, 2016-ban bemutatott amerikai szuperhősfilmben Forrás: InterCom

Muschiette beszámolója alapján a film Barry Allen vagyis Villám történetét fogja feldolgozni, ugyanakkor jelentős szerepet kap benne Batman is, akivel sok mindenben hasonlítanak majd, például abban, ami miatt mind a ketten szuperhősök lette.

A pletykák szerint Ben Affleck és Michael Keaton mellett, George Clooney és Val Kilmer is feltűnhet egy képkocka erejéig majd a filmvásznon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.