Negyedszer is elhalasztották az új James Bond-film bemutatását

Forrás: AFP/Mladen Antonov -
Daniel Craig James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét elhalasztották az új James Bond-film premierjét, ezúttal csaknem öt hónappal. A producerek, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli péntek esti bejelentése szerint a Nincs idő meghalni című produkciót november 12. helyett csak jövőre, április 2-án mutatják be.

A Daniel Craiggel a főszerepben forgatott 25. James Bond-film premierjét már negyedszer halasztották el, eredetileg idén áprilisában került volna a mozikba. Az új időpont azt a célt szolgálja, hogy "a filmet szerte a világon láthassák a mozinézők".

Forrás: AFP/Mladen Antonov

Az újabb halasztást a producerek nem hozták közvetlen összefüggésbe a koronavírus-járvánnyal, de közismert, hogy a járványveszély miatt sok országban még zárva tartanak vagy csak korlátozott kapacitással működnek a filmszínházak. Az elmúlt hetekben több más, kasszasikernek ígérkező film bemutatóját elhalasztották a hollywoodi stúdiók.
Az új 007-film újabb halasztásával összefüggésben április 2-áról május 28-ára tették át a Halálos iramban 9. részének premierjét, hogy a két szuperprodukció ne egyszerre kerüljön a mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.