George Clooney megfilmesíti John Grisham baseballdrámáját, a Calico Joe-t

Forrás: Getty Images for Hulu/Erik Voake/Erik Voake -
film George Clooney regény baseball John Grisham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney filmet készít John Grisham baseballtémájú, Calico Joe című regényéből. A producerek között ott van Grant Heslov és Bob Dylan is.

Clooney és Heslov közös Smokehouse Pictures produkciós cégével, Dylan pedig saját, Grey Water Mark Productions cégével szállt be a film megvalósításába.

A finanszírozást az Ara Keshishian által újonnan létrehozott ZQ Entertainment és egy befektetési alap vállalta, amelyet Petr Jakl vezet. Keshishian és Jakl executive producerként dolgozik a filmen.

George Clooney rendezi John Grisham baseballdrámáját. Forrás: Getty Images for Hulu/Erik Voake/Erik Voake

A 2012-ben megjelent Calico Joe című regény a profi baseball világában játszódik, apák és fiúk megindító története, a megbocsátásról és megváltásról szól. A történet főhőse két baseballsztár, és egyikük fia, akiknek életét örökre megváltoztatja egy fatális dobás.

A producerek közleményükben hangsúlyozták, hogy a legjobb történetmesélők közé tartozó Grisham könyve tipikusan olyan sztori, amelyet érdemes filmre vinni – írta az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.