Koronavírus: A színházak közleményt adtak ki Orbán Viktor mai bejelentése után

közlemény bezárás Újszínház koronavírus Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos kérdésekben hozott döntéseket ma reggel az Operatív Törzs, melyeknek értelmében rendkívüli korlátozások lépnek érvénybe kedd éjféltől, amelyek a színházakat is érintik. 

A járvány megfékezése miatt rendkívüli szigorítások lépnek érvénybe kedd éjféltől Magyarországon, ami a színház életére is kihatással van. Orbán Viktor miniszterelnök beszámolója szerint ugyanis kedd éjféltől nem fogadhatnak látogatókat a múzeumok és a színházak sem. A bejelentés után a Vígszínház és az Újszínház is közleményt adott ki - írja a Blikk.

Az Újszínház tájékoztatása szerint a holnap esti, november 10-i, Kalucsni (Móricz Zsigmond Színház vendégjátéka) előadást még megtartják, azonban a Császármorzsa előadás bemutatóját elnapolják.

Az elmaradó előadások jegyeinek visszaváltására természetesen van lehetőség, a színház tájékoztatása szerint, amennyiben a vásárlók nem kérik a visszaváltást, akkor a jegyek árával a színház működését támogatják.

A Vígszínház a hivatalos Facebook oldalán adott tájékoztatást a színházkedvelőknek.

"Kedves Nézőink!

A ma délelőtti rendkívüli bejelentés alapján a színházakat november 11-től zárva kell tartani.
A Vígszínház a ma esti A Pál utcai fiúkkal búcsúzik közönségétől. Reméljük, mihamarabb találkozunk, addig is kövessék online eseményeinket.

Köszönjük, hogy kitartottak, hogy velünk voltak!

A padlás 1000. előadásának élő közvetítését szombat este megtartjuk.

Az elmaradt előadásokra váltott jegyekkel kapcsolatban türelmüket kérjük, hamarosan jelentkezünk.

Vigyázzanak magukra!" - olvasható a bejegyzésben.

Az Örkény István Színházban folytatódnak az online előadások. "A most bejelentett szigorítások sok kérdést vetnek fel a jövővel kapcsolatban, de egy biztos, a holnap esti Édes Anna stream-közvetítését megtartjuk! Szeretettel várjuk Önöket a képernyők elé" - írták a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.